Na GP Bijača zaplijenjeno 22 kg marihuane

ljubuski.info

Ulaznoj graničnoj kontroli R. Hrvatske na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Nova Sela (Bijača) u subotu, 13. veljače, u 17:25 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji crnogorski državljanin.

Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se u krijumčarenje droge te je, temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, u suradnji s djelatnicima carine obavljena detaljna pretraga vozila kada su sa lijeve i desne strane stražnjeg sjedala pronađena 33 paketa s ukupno 22,161 kg marihuane čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 1.200.000 kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni crnogorski državljanin je tijekom popodnevnih sati u nedjelju, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Glas naroda

kad će se hapiti duvan koji politika i policija voze za crnu goru?

Na GP Bijača zaplijenjeno 22 kg marihuane
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari