Dajana Antonija Bebek čuva tajne moćnih političara

ljubuski.info

Sigurno ste se barem nekoliko puta zapitali tko je ta fatalna plavuša koja je odnedavno uvijek negdje u blizini zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Riječ je o njegovoj glasnogovornici Ljubušanki Dajani Antoniji Bebek, a zagledate li se malo bolje u nju lako ćete ju prepoznati.

Naime, Dajana po profesiji novinarka, a karijeru je započela na OTV-u, kasnije je radila u Jutarnjem listu te na portalu javno.hr (sada dalje.com). Karijeru je nastavila na HRT-u gdje je ustvari i izgradila pravu novinarsku karijeru, radila je priloge za nekoliko HRT-ovih emisija da bi na koncu dogurala i do vođenja Dnevnika.

Prihvatila posao u HDZ-u

No, karijera televizijske voditeljice vjerojatno joj nije bila dovoljno izazovna pa je 2013. godine prešla u glasnogovorničke vode i prihvatila vrlo izazovno mjesto glasnogovornice HDZ-a, stranke koja joj je, kako tvrdi, svjetonazorski vrlo bliska. Na tom mjestu zadržala se do svibnja 2015. godine kada je mjesto šefa odjela komunikacija u HDZ-u Miljenko Manjkas, također poznato novinarsko lice, koji je inzistirao na njezinoj smjeni, premda je glavni tajnik Milijan Brkić ustrajao u tome da Dajana ostane. Dajana Antonija je za sobom ostavila odlične rezultate koji kažu kako je u to vrijeme prema anketama HDZ vodio SDP za 19 posto, ali njezina smjena ipak je bila neizbježna.

Kasnije se nagađalo kako je za njezin odlazak zapravo odgovorna supruga Tomislava Karamarka, Ana Šarić i da je zbog toga Karamarko odlučio smijeniti ju.

Preuzela mjesto Bandićeve glasnogovornice

U prosincu prošle godine dobila je posao glasnogovornice zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića nakon što se prijavila na natječaj objavljen u listopadu, a zamijenila je tadašnju glasnogovornicu Vesnu Kiprijanovsku. Iako Bandić sustavno tvrdi kako njemu PR nije potreban i kako je on sam sebi najbolji PR, stručna pomoć iskusne glasnogovornice sigurno mu neće biti na odmet, što se na koncu i vidi jer posljednje vrijeme nema baš previše komunikacijskih gafova. Dajanu osim dobra izgleda krase i epiteti velike radoholičarke i vrhunske profesionalke u potpunosti predane svom poslu.

zagreb.info

Komentari

Na slici br.2 snimljena na tajnoj lokaciji,u tajnoj misiji zvanoj-Kako nagovoriti Hercegovačke političare da skoče sa mosta!Sa velikim kamenom-vezanim za noge!? U tom joj pomaže ,nepoznati obavještajac -na slici! Na slici br.3 viđena kako na biciklu progoni gradonačelnika Bandića !Isti je prekoračio brzinu!Na slici br.1, u akciji kodnog naziva-Kako naučiti Karamarka da se smije? Super žena!

ovo su stranački turbo uhljebi

Dajana Antonija Bebek čuva tajne moćnih političara

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari