Natječaj MUP-a za prijam kadeta i mlađih inspektora će biti poništen

ljubuski.info

Prema informacijama iz MUP-a ZHŽ, Natječaj za prijam 25 kadeta i 5 mlađih inspektora, objavljen još početkom srpnja prošle godine će biti poništen. Trebalo bi dodati kako isti i mora biti poništen, jer je objavljen na temelju akata i zakona, koji međusobno nisu usklađeni.

O tome smo pisali još prije tri mjeseca, a objavom liste primljenih kandidata, situacija je kulminirala slanjem velikog broja žalbi i najavama tužbi prema MUP-u ZHŽ od strane kandidata, koji nisu ušli u izbor za školovanje na Policijskoj akademiji u Sarajevu.

Povjerenstvo koje je moralo provesti natječaj sukladno zakonskim propisima čine: Igor Marić, predsjednik i po funkciji šef odjela Krim policije za gospodarski kriminalitet MUP-a ZHŽ, te članovi: Ivica Čuljak, načelnik PU Ljubuški, Pero Kožul, načelnik PU Široki Brijeg, kriminalist Elvis Šoše i pravnici Ilija Boras i Ingrid Miloš, šefica Kadrovske službe MUP-a ZHŽ.

Za člana povjerenstva izabrana je i osoba kojoj to propisi ne dopuštaju, a kroz sedam mjeseci rada povjerenstva počinjene su višestruke nezakonite radnje i propusti, za koje je teško i povjerovati, kako se dešavaju unutar jedne takve institucije, kao što je MUP.

Rad povjerenstva je, također, ocijenjen netransparentnim, kao i cjelokupan postupak odabira kandidata.

Činjenice o tome su poznate, pa MUP mora što hitnije poništiti natječaj i spriječiti novu blamažu institucije, koju su skrivili vodeći pravnici MUP-a ZHŽ: Željko Jukić, pomoćnik ministra u Sektoru administracije i Željko Naletilić, tajnik MUP-a, kao i članovi navedenog povjerenstva.  

Glas naroda

Šta je sad ovo a demant Čuture prioćenje MUP-a posle Peharovog intervjua ko je lud ovde

Kao teško dokučiti... hahha. Bitno je da su jutros pocurili kamere i vrebaju. [ * neprimjereno * ], zao m je onih par poštenih policajaca . Sramota

je li natjecaj ponisten ili nije

Nova sramota za MUP ŽZH

Dokaz da su radili protuzakonito, FUP hitno u ljubuški SUP!

Štela teška

Opet si ružno sanjao

je li dezinformacija ovog portala ćaća mi kredit diga da mi kupi radno misto

Šta se buniš,koliko je Herceg tek otresao

barba spašavaj ovakvo stanje ovo je dno dna

Kakvo pajdo stanje ovo je za njih extra stanje a ti se sam spašavaj ako možeš

Glasno glasno

Marko mi ništa ne ponavljamo, tako ni natječaje ne boj se ti...
Jedino što konstantno ponavljamo je Hapanje.

----Barba.

Gdje to sa kaznenom prijavom te prime u policiju

da bi bio privatnik traži se potvrda o nekažnjavanju ovo s mup-om mi je nejasno

u mupu se trazi potvrda o podobnosti .jesi li kaznjavan ili ne to nije bitno

di se vadi potvrda o podobnosti

e tu potvrdu moras zasluziti -biti podoban voljenom vodji

Ovo nigdje nema već u Ljubuški,kažu da odbijaju prave i poštene momke bez mrlje u životu i redovno završenim fakultetom (ne kupljenim kao većina u M U P u) a daju im obrazloženja da bi i djeci u vrtiću bilo smiješno,možda to tako funkcionira,bolje podobni već sposobni..........

Kad je bivši ministar Paponja zapošljavo.naime, sve poznanike koje je zaposlijo.najprije je uputio da završe osmogodišnju školu.pa onda SSS u Široki.par nazovimo tajnica je zapošljeno direktno od ovaca i snjive.i dan danas su uhljebi na narodnoj grbači.hoće li te kriminalne radnje itko ispitati i sacionirati?ili treba poslat protesno pismo međunarodnoj zajednici da nas očisti od parazita.

Sve sto je do sada napisao laz je,tako i ovo

A de ti reci šta je laž o prijemu kandidata,ima ih pola primljenih što na pola testiranja nisu bili,a uredno su primljeni i to među prvim. Jesi i ti jedan od takvih ili je netko tvoj?

ima onaj što ga je po helijodrumu vodao ona varalica iz GRABOVICE

Najposteniji ministar do sada je gospodin zdravko boras,a vi pisite sta god hoćete

Policajac treba biti uredan, kulturan, da ima fine zube i osmjeh, atletski građen i ne ispod 1,80 m. U svom školovanju bi trebali imat i bonton, poznavati kazneni i građanski zakon, te govoriti bar jedan strani jezik. Svakako mora biti nekažnjavan te proći psihofizičke testove potrebne za to zvanje. Policajac mora biti ljudima prijatelj i pomoćnik. (ne šerif partije koji udara ljude) Ali..... Kakoooo? Kad su šefovi većinom tamo tokariii, krimeniii, lažni agronomiiiiii..... Joooooj. Eto, da i ja nešto kažem na ovom portalu. Mislim da je tako.

ja ulazem KVESKA i natjecaj necemo ponoviti ,sve smo radili transparentno i po partijskim propisima

Svaka ti je na mjestu ali dokle ćemo postavljati pitanja kako zašto zbog čega ... onima koji ne znaju odgovore koji nemaju rješenja niti će ih ikada znati i imati jer su neznalice a na vlasti

najgore je vjerojatno što u cijeloj toj igri Ilija sebi velik izgleda

Zdravkov potrčko..... Umislija si se previše!

Ilija glavu gore,ovo su sve ljubomorne duse

Na tipa koji je neodgojen, strasno ruralan, paranoican? Bogu hvala da nisam ljubomoran,daleko mu i kuca od moje!

koje ilija i jel on bio kandidat za policiju pa nije prosa.zasto glavu gore

Sada je nekima i prilika da na vrijeme uvide i odustanu od kandidature jer u ovakvim društvenim okolnostima biti u policiji je ravno harakiriju...

Tko ce ga ponistiti??ha

Sta je sa onima sto vozaju sl.auta,sto su tatini i mamini sinovi,sto im je prvo radno mjesto ravnatelj,direktor,sto obnasaju neku fuknciju a pojma ne znaju?okanite se pametni ljudi,ne znam iliju dobro,znan ga izvidjenja,nista o njemu nisam loše cuja,samo je mozda pogresno.drustvo dije on pa odma on nevaIja

I vidi se da ga ne poznas,njegov problem i je sto zeli bit kao i ti tipovi,osoba bez karaktera, lazov! cili mup zna tko je i kakav je i svi mu se smiju.

Ako je natječaj poništen povjerenstvo ili je krivo ili su pošteno radili što se nije svidjelo šefovima treće nema ponovno će Ljubuški biti tema

Hahahahah,sve mi je ovde smisno,posebmo kako niko pojma nema a pise kao da sve zna ahahahah

Boni ljudi postoji li po vama u tom mupu iko posten??

Da, oni se ne pitaju

Moji momci bolje vam je ici raditi u rudnik nego citav zivot biti sluga raznih partija.

Kojim natječajem halil dođe u mup?Jeli istina da on diže pare na luminiju(vraćene tablice)Jesu li kuća u Opuzenu,auto i posao nagrada za komunalno ili je Nevenko htio da se rješi bar jednog svog hemeroida.

Informcija nije tocna.

Bila ne bila,bitno da FUP,SIP-a i ostali informirani o ovom slučaju,odnosno mitu i korupciji.

Najbolje da prime Vizija i Igora Bradvicu oni su svijeza krv.

Je dosadno ne znam sta bi od sebe

Ako ovo izađe na dobro izaće sve,narodu je puna kapa. Pa kako vas nije sram,zašto ne uzmete 30 najboljih i mirna stvar,ali ne može, treba nešto i zaraditi. Jadne vaše obitelji znajući kakvi ste [ * neprimjereno * ]vci a o susjedima da i ne govorim.

Slažem se s komentarom iznad mene čudi kako itko želi posao u ovakvom MUP-u

Daj Bože da se osvijeste da se neće moći više ovako.Javni natječaj tajni izbor i ne odgovarati niko za ove poteze. Šta da vam kažem nije ovo neko uradio iz Goražda u ZHŽ nego naše hrvatine koje se mole samo dok su u crkvi. Kad iziđu iz crkve odmah samo meni a drugima ne treba.
Sve ćemo podignuti na visoku razinu, bolje da već sada to znate dragi moji MUP-ovci. Oličenje nedoličnosti i nesposobnosti naše policije koja se sramoti nas vi ne možete osramotiti jer vi nas ne poznajete nego onda kada nam napišete kaznu jer smo prekoračili brzinu 10 km na sat u prometu. Dok uopće ne zaustavljate one koji projure pored nas 200 km na sat.

Kako će ih zaustaviti kad voze tako brzo?

Natječaj MUP-a za prijam kadeta i mlađih inspektora će biti poništen
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari