Obljetnica terorističkog napada na PU Ljubuški

ljubuski.info

Samo tjedan dana po imenovanju novog ministra MUP-a ZHŽ Zdravka Borasa iz sela Otok pored Vitine, dogodio se teroristički napad na PU Ljubuški. Tri sata iza ponoći zapaljeno je vozilo ispred PU Ljubuški u strogom središtu grada.

Ni nakon godinu dana o ovom se slučaju ne zna gotovo ništa. Kriminalisti MUP-a nisu uspjeli pronaći terorista ili više njih. A, prema izjavama, slučaj tapka u mjestu, iako je ravnatelj policije Milenko Madunović na raspolaganje stavio sve policijske resurse, ali rezultata nema.

Načelnici u PU Ljubuški su smijenjeni, godinu dana su trajali stegovni postupci, ali krivaca za ovaj teroristički napad nema, bez obzira što je to slučaj za SIPA-u, koja bi vjerojatno u istražnom postupku došla do rezultata, zbog bolje opreme i stručnijih kriminalista.

Za policiju ZHŽ ovo je trebao biti najznačajniji kriminalni čin, koji je morao rezultirati s brzim pronalaženjem počinitelja. Je li to preveliko očekivanje od struktura, koje u svojim redovima imaju toliko kriminala, pitanje je za javnost.

Što je zapravo radila policija kroz zadnjih 12 mjeseci. Iz izvještaja, što ih kreira glasnogovornik Damir Čutura, patkalo se malo listića zeljaste tvari koja podsjeća na marihuanu, pronađen je gdjekoji kriminalčić, jedno «lažno prijavljivanje», da je ministar udario građanina i to bi bilo to.

Ministar ne udara građane, već samo policajce, saznala je javnost.

Velikih riba nema! Zašto nema velikih riba? Gdje su otišle velike ribe? Tko zna tko su velike ribe?  

U svibnju 2015. godine na mjesto načelnika Odjela Krim policije nezakonito je postavljen Miroslav Galić, ali ni to nije dalo nikakvog rezultata, iako Galić ima reference odličnog policajca. 

Glas naroda

Ma sramota.Ovo što se radi u MUP-u ŽZH ovo se nije radilo ni za vrijeme OZN-e.

e ako to ne mogu otkrit onda ...

Ostavke...kad će više....

Velike ribe su otisle u Metković gdje je bila tvornica sapuna,samo se ne mogu vratiti nazad kuci sa sapunom jer su ostali bez značke...ha ha ha

U policiju se prima podoban kadar,tako da nema šanse da se išta otkrije,jedino ako ovi sada primljeni stručnjaci ne otkriju

da imalo imaju razuma dali bi ostavke

Teroristički napad????tribalo je sve zapalit.Teroristički napad je ono što se dogodilo u Flamencu prije desetak godina a ne ovo.Teroristički napad je i svakodnevno maltretiranje vozača.

Stvarno se običan građanin treba upitati kakvo je stanje sigurnosti u ŽZH. Ako se u roku godinu dana ne može pronaći počinitelj onda se stvarno radi o nesposobnosti ili o nečem drugom.Ranijih godina mogli smo u medijima čitati kako se pronađe ukradeni motor,motorna pila i slično,rasvijetli poneki slučaj kriminaliteta.To nije bilo nešto posebno,ali je u odnosu na zadnju godinu dana bio osjećaja da se nešto radi.Sramota je ne pronaći počinitelje u roku od godinu dana, te to kriti od javnosti. Ovako se otvara širok prostor glasinama da se radi o nečem drugom.

za ovo se daju ostavke

Iako su davno trebali dati ostavke ne oglašavaju se.Sramota je ne moći otkriti počinitelja.Bar da su dali neko priopćenje za javnost.Ništa.

ako ih nisu dali tribali su ih dobit

Je li istina da je primljen u policiju onaj sto je isprebijao čovika na kerametalu

Ne primaju po natječaju ako si zgodan,pametan,visok sa 195 cm.Takvi ne pašu,kažu višak kilograma iako se radi o mišićavom čovjeku koji nema grama sala.Ne pašu im oni koji nemaju nekoga tko da ih pogura,koji su normalni.Zato primaju slične sebi a dobro znamo kakvi su.Komentar je suvišan.

Zuti je heroj u Stubici kad su Stubicani prije rata pivali ustaske pjesme zajedno sa Zutim oni po dva miseca u Santicevu a on kuci za dva sata

Nije primljen taj sa kerametala taj je sin Marija Hercega presjednika lovaca ljubuški a još je i bio pozitivan na droge.

Kako nije,pa po spisku u MUP-u jest primljen,a to za droge nema veze,pa nije to razlog da se ne primi.

...ništa se to ne glada i ne vridi ako je pozitivan na HDZ!

Sta ti znas tko je primljen a tko nije

Ljudi sto su bili u komisiji za natjecaj su pošteni,primljeni su oni sto su to zaslužili bez ikakvih veza i vezica

Kao i sve do sada, zna se.

Ti mora da si primljen,pa ti sve pošteno.Komisija nije ni znala tko će biti primljen dok nije dobila spisak od gospode.Sipa zna sve,nece to olako proći

Nisu mogli uhvaatiti ove sto su zapalili vozil..razlog,pa bili su preblizu policiskoj postaji hihihi

jedino za šta su sposobni je pljačkati iz zasjede ljude na cesti kad idu i vraćaju se s posla

Šta brljaviš o pozitivnom testu na droge,to se sad u vrime Kim Jong-una, zvanog "Kurko" preporučava.
Pa jedino sa ovim napušenim more upravljati.
Čujem da mu je rođo Milijan dolazija u posjetu i donija mu brošuru di bi sve moga uletiti na poziciju u Hrvatskoj.
Čuli načelnik općine a prijavljen u ZG.
Aferim..........
Nezzzzznam ulažem "KVESKA" !!!!

Obljetnica terorističkog napada na PU Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari