Goran Milić kreće na turneju po Hercegovini

ljubuski.info

Nakon izvrsne posjećenosti i uspješnosti javne tribine "Kazivanja svjetskog putnika" s Goranom Milićem u Mostaru, organizatori neobičnog i jedinstvenog događaja magazin Vedrina i MC Terra, kreću na turneju po Hercegovini. Veseli i raspričani Goran Milić uz voditelja Ilku Barbarića u Grudama će, u petak 12. 2. u Hotelu Otok razgovarati i raspravljati o temama koje se tiču problema suvremenog čovjeka.

Osobit osvrt bit će na uspješnost i radišnost zapadnih Hercegovaca, usporedbe sa životom prije i danas, na zapadu i kod nas, te kako steči ideje i prevaziči ekonomske i društvene probleme današnjice. Posjetitelji će, nakon glazbene stanke, moći postaviti pitanja Goranu Miliću te se aktivno uključiti u teme i tijek debate.

Organizacijski odbor poručuje kako će i ovu večer u Grudama posjetitelji dobiti niz darova i iznenađenja od sponzora projekta. Glavni sponzori tvrtka Violeta i Vinarija Povratak pripremili su darove za sve posjetitelje. Ugodne, lijepe i nasmijane hostese pobrinut će se da svatko dobije svoj kutak, trenutak i čašu izvrsnoga vina. Vinarija Povratak iz Žepča koja zastupa svjetske prvake u raznim kategorijama i proizvodnji vina iz talijanske pokrajine Veneto - Cantina di Soave pobrinut će se za gratis čašu za svakog posjetitelja, a Hotel Otok pripremio je promotivni cijenik vina na čašu ili butelju nakon degustacije.

Posjetitelji će moći na prigodnom štandu razgledati i kupiti puno veći asortiman raznog talijanskog vina istog proizvođača.

Tijekom dana, u petak 12. 2. Goran Milić, uredništvo magazina Vedrina i predstavnici medija posjetit će proizvodne pogone tvornice Violeta u Grudama. Taj BH poslovni div jedna je od najuspješnijih tvrtki iz Hercegovine, kao domaćin gospodina Milića upoznat će posjetitelje s proizvodnim asortimanom, pogonima, radnom atmosferom i na taj način dati nove ideje za teme o kojima će se na tribini razgovarati.

Vedrina

Glas naroda

Milicu kao novinaru kapa do poda
Ali je prodana dusa otac mu je bio udbas i diplomata konzul za vrijeme tiite

Znači , nitko od Hrvata nije smio ići u diplomaciju?

Goran Milić kreće na turneju po Hercegovini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari