Svečanom sjednicom OV završeno obilježavanje Dana općine Ljubuški

ljubuski.info

Ovogodišnje obilježavanje Dana općine Ljubuški, iznimno bogato manifestacijama, završilo je svečanom sjednicom Općinskog vijeća u svadbenom restoranu "Antonela".

Nakon uvodnog pozdrava svim nazočnim uzvanicima i gostima, "Lijepu našu" otpjevala je mostarska mezzosporanistica Monija Jarak uz glasovirsku pratnju prof. Marijane Pavlović. Njih dvije su još dva puta nastupile u glazbenom dijelu svečane sjednice.

Predsjednik Općinskog vijeća Tihomir Kvesić uputio je pozdravne riječi svima, od dužnosnika sa svih razina vlasti, predstavnicima Crkve, medija, ratnih udruga itd. Predsjednik Kvesić u kratkim je crtama nazočne upoznao o slavljenju dana općine na povijesni datum, pozivajući se na zapise u Dubrovačkom arhivu.

Nakon izlaganja predsjednika Kvesića pročitane su čestitke koje su uputili: Predsjedavajući predsjedništva BiH Dragan Čović, Predsjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto i Predsjednik Federacije BiH Marinko Ćavara.

Prije obraćanja načelnika Općine nazočni su mogli pogledati video prezentaciju Izvješće o radu Općinskog načelnika za 2015.godinu, a potom se obratio i načelnik Općine Nevenko Barbarić.

Nakon načelnika Barbarića skup su pozdravili: zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bariša Čolak, gvardijan humačkog samostana fra Velimir Mandić i zamjenik Provincijala Hercegovačke franjevačke Provincije fra Ivan Ševo, a potom je uslijedila dodjela priznanja i zahvalnica.

Načelnik Općine Nevenko Barbarić uručio je Zahvalnicu Ivani Zrimšek Šaravanja, mag. flaute, majci, glazbenici i ravnateljici Osnovne glazbene škole Ljubuški - za izniman doprinos u promicanju glazbene kulture općine Ljubuški.

Zahvalnica je uručena i Adisu Jahiću za izuzetne sportske uspjehe i promociju općine Ljubuški.

Povelju godišnje nagrade općine Ljubuški i Zlatni grb općine Ljubuški dobio je Roing d.o.o. Ljubuški za izniman doprinos u gospodarskom razvoju i promicanju ugleda općine Ljubuški. Nagradu je uručio načelnik Barbarić.

Povelju nagrade općine Ljubuški za životno djelo i Zlatni grb općine Ljubuški iz ruku načelnika primio je Vinko Primorac, viši sanitarni tehničar Doma zdravlja u Ljubuškom. Priznanje se dodjeljuje za iznimno profesionalan i nadasve human odnos prema bolesnicima s područja općine ljubuški.

Nakon završetka službenog dijela za sve nazočne priređen je prigodni domjenak.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški

Komentari

TU je jedini normalan Vinko ovi ostali su [ * neprimjereno * ] koji nastavljaju pljačkati ovo malo naroda što je ostalo.

neprimjereno znači ukrali

Vinko svaka cast a ostali stidite se

Roing svaka čast, pozdrav iz Posusja

kad vidim da kraj barbe ne sjede madun i boras odmah ga više cjenim

čuj antonela,šta je reć pa nisu u ohiju

Svaka čast na osobama koje su dobile nagrade...prvi put da su prepoznate neke stvari.

Cijeniti ti ne znas sto znaci ta rijec to je tebi nepoznanica vec je problem sto se ti ne nalazis tik uz neku od javnih osoba. Iz tebe izlazi smo neka zloba i mrznja to je problem koji te muci kao i ovaj portal.

ajmo dežurni anonimni plju..vači, u živo vas ni za lika

jesi jadan kad argumente proglašavaš mržnjom gospodinu vinku čestitke to je humanist ljudina i po

Vinko kapa do poda..

Čestitke Ivani, jedinoj dami među nagrađenima, To je: "Žena, majka, kraljica".

Da Vinko
Cijeli svoj život je posvetio pomaganju naj potrebitijih u Ljubuškom kraju

Oni koji poznaju Vinka sa posla, znaju da je malo smušen te da nije Majka Terezija nego dobro naplati svaku uslugu kućne njege. To je njegov posao koji rade i drugi u Domu zdravlja, zna se znao ga je netko predložiti i progurati.

Ti ne znaš koliko Vinko radi bez ikakve materijalne naknade,onima koji nisu u mogućnosti to platiti
Tako da nije istina ono što pišeš da dobro naplati svaku uslugu kućne njege
Malo bolje se informiraj prije javnih komentara

Čovjek je ljudina i ništa ne naplaćuje nagrada je u pravim rukama

Baš kokodačeš , Vinko će uvijek pomoći onome kome treba , bez obzira na novac .
Sigurno nije upitao nikad nikoga novac .
To što on radi desetljećima je pravi fenomen i to na takav način niko ne bi radio .
To se ne može platiti .

Onaj tko čita novine mogao je primijetiti da je u pripremi zakon FBiH koji zabranjuje rad doktora i medicinara u društvenim bolnicama, Ambulantama Domovima zdavlja i privatno. Razlog je taj što društvene bolnice služe samo kao skretnica u privatne ordinacije te ne postoji granica između korištenja materijalnih sredstava, tako da se materijali kao što su npr. injekcije, zavoji, lijekovi itd. koriste od onih koji su ih kupili. Dakle i za dotičnog nagrađenog gospodina Vinka trebala bi biti jasna granica, društveno ili privatno. Otvori svoju ordinaciju, radi pošteno i plaćaj porez, to hoće zakonodavac.

Vinko je zasluzio i puno vise,druge ljude ne poznajem pa nemogu nista reci.
Bravo RODE;-)

Ovaj Ljubuški stvarno napreduje,neće se više morat bježat trbuhom za kruhom...........

Koliko vidimo kapitalne investicije su tu, ima potrebe za radnom snagom koja će se uvoziti,infrastrukturni projekti su u tijeku( kad se pogleda u nebo vide se samo dizalice),još samo da ovakvu vlast potvrdimo na izborima pa da se ovi iz Njemačke vrate i konačno počnu zarađivati novac.I veselju nema kraja.

opet Čolak i Lasić rame uz rame

'Eeee moj Mandiću pastva ti mlada ode mlada radi ovih kojima ti daješ blagoslov i nikad više nazad.Evo što si došao na poziv red je,ali držati govore i podržavati ove je nešto drugo, no tebi na dušu i narod i ono što mu rade.
No Bog sve vidi i mene dok ovo pišem u nemoći i jalu zbog dice koja mi zbog ovakvih moraju na put bez povratka jer ne more svatko prodati obraz za malo ŠKUDA, Vas dok ih škropite i njih dok ovo rade i neka nam je na pomoći ali teško.
I opet se nakon dvasdeset i kusur godina po 'ko zna koji put upitam zašto uze pušku 92' i tada uz Vaš blagoslov da srušimo ono zlo i stvorimo ovo koje nismo tili, samo Vi nikako da se javno odreknete ovoga novog no ipak ostaje nada u....

"Tko li je onaj vjerni i razumni upravitelj što će ga gospodar postaviti nad svojom poslugom da im u pravo vrijeme daje obrok? Blago onome sluzi kojega gospodar kada dođe, nađe da tako radi. Uistinu, kažem vam, postavit će ga nad svim imanjem svojim." "No rekne li taj sluga u srcu: 'Okasnit će gospodar moj' pa stane tući sluge i sluškinje, jesti, piti i opijati se, doći će gospodar toga sluge u dan u koji mu se ne nada i u čas u koji i ne sluti; rasjeći će ga i dodijeliti mu udes među nevjernicima." "I onaj sluga što je znao volju gospodara svoga, a nije bio spreman ili nije učinio po volji njegovoj, dobit će mnogo udaraca. A onaj koji nije znao, ali je učinio što zaslužuje udarce, dobit će malo udaraca. Kome je god mnogo dano, od njega će se mnogo iskati. Kome je mnogo povjereno, više će se od njega iskati."

ti iznad jehovin svjedok, pametuj svojoj kući sektašu

Zar i ovi dopingirani dobivaju nagradu?

Mazl-ume ovo ti je iz evanđelja po Luki, da si ti kršćanin i da si ikad otvorio evanđelje znao bi otkuda ovo.
Toliko o tvome kršćanstvu, garant uvlači-guz-ane HDZeov, krstiš se od '92 partijski oko-tu.

Možda znaju Očenaš

Ševa i Mandić su u dobrom društvu sa Čolakom, Lasićem i drugim komunjarama. S kim si takav si.

pa ne meres ove mlade ljude dovoditi u vezu sa starim udbasima

Gost 9. veljače 2016 - 13:33
pa ne meres ove mlade ljude dovoditi u vezu sa starim udbasima.

Od kruške kruška,od jabuke jabuka od udbaša udbaš,što više reći, s kim si takav si.

Samo jednom je pisac Marcel Ranicki odbio primiti nagradu pitajući: Tko ste vi da meni dodjeljujete nagradu i druge nagrade? Naša svijest nije stigla na taj nivo. Tko su te lopine koji dijele nagrade? Opljačkali i uništili sve, nepošteno se obogatili i sad ti oni kao bogovi na zemlji dijele nagrade. Ma daj, propala Općina i propaliteti dijele nagrade.

znaju oni kome se ne smiju obratit

Ljudi moji ide korizma odrecite se zavisti i ljubomore samo blatite sve zivo nista vam neodgovara

Svečanom sjednicom OV završeno obilježavanje Dana općine Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto