Čović s Ćosićem razgovarao o dugovima i radu Vlade ZHŽ

ljubuski.info

Predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović održao je jučer u Širokom Brijegu radni sastanak s dužnosnicima Vlade ZHŽ, na čelu s predsjednikom Vlade Zdenkom Ćosićem.

Predsjednik Vlade Zdenko Ćosić, upoznao je Čovića sa stanjem u županiji. Poseban naglasak stavio je na poteškoće koje se odnose na županijski proračun i dugovanja županije, koja su posljedica nepravedne raspodjele javnih prihoda, te kako se nada se da će vrlo skoro, primjenom novog zakona, i sva nepravda biti ispravljena kako bi građanima ove županije omogućili konzumiranje onog što im pripada i kako bi županija mogli podmirivati svoje obveze koje ovakvim odlukama nisu u mogućnosti ispunjavati.

Jedna od tema sastanka bila je financiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i dugovanja koja ZHŽ ima prema njoj. Ravnatelj SKB Mostar dr. Ante Kvesić upoznao je prisutne s radom i problemima s kojim se Sveučilišna klinička bolnica Mostar susreće. Istaknuo je kako se radi na pronalaženju rješenja s kojim bi obje strane bile zadovoljne.

Razgovaralo se i o trenutnoj političkoj situaciji u BiH o suradnji i koordinaciji svih razina vlasti s ovom županijom, kao i o radu Vlade ZHŽ-a, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Komentari

Jesu se dotakli nereda u MUP u i kako je razmontiran "neovisni policiski odbor" zna se kako su ucjenjivali clanove da se povuku i dadnu ostavke?

nema pojma čova o slučaju komesar

Nisu- pričali su o KBC Mostar i kad je čuo Čović da je to uvijek problematično neće mu pasti na pamet da to privatizira kao SOKO

Ma zar jos neko viruje ovoj dvojici lo pova.Sta ce oni razgovarat????? Kako ce mozda jos bolje ukra sti.Jadni oni koga oni vode i sa kime upravljaju.Jad i tuga....

ko zaduži znaju vodit na kredit pa i retardirani znaju tako toliko o njihovim sposobnostima

Čović s Ćosićem razgovarao o dugovima i radu Vlade ZHŽ

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto