Svečano proglašenje najboljih sportaša Ljubuškog

skupna

Obilježavanja Dana općine Ljubuški prigodnim je manifestacijama nastavljeno i sinoć, u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom u 18 sati održano je predavanje na temu: "Povijest rukometa u Ljubuškom".

Predavanje je održao prof. Nikica Šiljeg koji je kronološki i dokumentarno pratio događanja u Ljubuškom vezana za rukomet, kako muški, tako i ženski, s posebnim naglaskom na rezultate pojedinih generacija Izviđača.

Nakon predavanja o povijesti i razvoju rukometa u Ljubuškom upriličeno je i svečano proglašenje najboljih sportaša Ljubuškog za 2015.godinu u pet kategorija.

Najbolja mlada sportašica Ljubuškog do 18 godina starosti je Martina Šumelj, rukometašica Izviđača i kadetska reprezentativka BiH, pehar i diplomu uručio joj je predsjednik Općinskog vijeća, Tihomir Kvesić.

Najbolji mladi sportaš do 18 godina je David Mandić, rukometaš Izviđača i član juniorske reprezentacije Hrvatske. Pehar i diplomu Davidu Mandiću uručio je načelnik općine Neveneko Barbarić.

Najbolja sportašica Ljubuškog u prošloj godini je Marija Boras, rukometašica Izviđača, koja je bila najbolja i godinu dana prije. Pehar i diplomu uručio joj je ministar financija u Vladi ZHŽ-e Toni Kraljević.

Ministar Kraljević uručio je priznanja i najboljem sportašu Ljubuškog u prošloj godini, to je triatlonac Andrej Vištica, hrvatski reprezentativac i pobjednik Svjetskog kupa.

Najbolji sportski klub je po sedamnaesti put u devetnaest izbora RK Izviđač, predsjedniku Uprave Davidu Grbavcu pehar i diplomu uručio je Ante Mišetić, predsjednik Skupštine ŽZH-e.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari