Iz prometa isključeno 8 neregistriranih vozila

ljubuski.info

"Na području općine Posušje samo u jednoj policijskoj akciji iz prometa je isključeno osam neregistriranih motornih vozila. Naime, u petak, 22. siječnja, u vremenu od 9 - 15 sati, na području općine Posušje provedena je županijska akcija pojačane kontrole prometa pod nazivom 'Zima - sigurni u prometu'", priopćeno je iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova ZHŽ-a.

U akciji je sudjelovalo pet policijskih ophodnji - po jedna ophodnja PU Posušje, PU Grude, PU Ljubuški, PU Široki Brijeg i Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a ZHŽ-a , koje su kontrolirale promet u skladu s planom akcije. Primarni ciljevi akcije bili su otkrivanje i sankcioniranje sudionika u prometu koji upravljaju vozilima bez zimske opreme i koji upravljaju neregistriranim motornim vozilima, a sankcionirani su i drugi evidentirani prekršaji. Tijekom akcije kontrolirano je 88 vozača i vozila, a evidentirano je ukupno 38 prometnih prekršaja.

"Evidentirani su sljedeći prometni prekršaji: 9 prometnih prekršaja počinjeno je upravljanjem motornim vozilom koje nema potrebnu zimsku opremu, 8 prekršaja počinjeno je upravljanjem neregistriranim motornim vozilom, itd. Svim počiniteljima prekršaja uručeni su prekršajni nalozi", navode iz Uprave policije MUP-a ZHŽ-a.

MUP ZHŽ

Glas naroda

koliko ste nerigistriranih i neispravnih cesta isključili iz prometa?

Nekaste toje trebalo odavno radit poznam ljude kojise hvale da voze neregistrovano vozilo oni kažu ja vozim samo kratke štreke ali oni itu naprave nered i pravese pametni.

Iz prometa isključeno 8 neregistriranih vozila
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari