HNS BiH ne prihvaća optužnicu protiv generala Jelića

ljubuski.info

Na jučer održanoj sjednici održanoj u Mostaru Odjel za branitelje HVO-a i Domovinski rat raspravljao je o problematici vezanoj za branitelje HVO-a.

Kroz raspravu podržana su izvješća predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata i županijskih ministara za branitelje u Federaciji BiH, a koja se odnose na prijedloge izmjena i dopuna Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji, Zakona o prijevremenom povoljnijem umirovljenju, informacije o provedbi aktivnosti na pružanju pravne pomoći branitelja HVO-a i drugim pitanjima, a koja se odnose na reviziju prava branitelja i funkcioniranje Ministarstva branitelja Federacije BiH, te nužnosti potrebe za promjenu i popravljanje nacionalne strukture uposlenika u ovom ministarstvu.

Poštovat ćemo zakone BiH "do određene razine"

Na sjednici odjela doneseni su sljedeći zaključci povodom podignute optužnice protiv generala HVO-a Zlatana Mije Jelića. Ne prihvaćamo jer je neutemeljena, te odbijamo optužbu za udruženi zločinački pothvat koje se navode u optužnici protiv generala HVO-a Zlatana Mije Jelića. Zbog navedenog poštovat ćemo zakone BiH "do određene razine" kako je službeno izjavio ministar za branitelje FBiH Salko Bukvarević, a nakon podizanja optužnice protiv generala ABiH Sakiba Mahmuljina, priopćeno je iz Glavnog vijeća HN BiH.

Glas naroda

Mislim da nije ispravno da časnici za šverc koji su s punom vrećom para došli u Hrvatsku kupovati stanove i nekretnine i stvorili ste svoj lobi u svim institucijama pa recite javno kako nitko ne optužuje tadašnjeg ministra Vladimira Šoljića te dobro bi bilo da pogledate seriju Prosijaci i Sinovi.

Zvonkec ruku nasrce Vlado šnjima sidi i ništa nije bolji

Zakon i pravna država se moraju poštovati. Ovaj HNS, udruga hdz komunjara (hercegovački nabi[ * neprimjereno * ]jski savez) ničem ne služi nego za manipulacije narodom zna se za čiji interes. Najvećim dijelom za prikrivanje kriminala kradese partije i njenog rukovodstva.

Da, ali pravi zakoni. Ova velikobošnjačka mašinerija iz Sarajeva ne radi pravnu državu. Muslimani vrlo rijetko odgvoraju za išta, a znamo dobro, za Grabovicu, Doljane, Maljine, Kržančevo selo, Uzdol, Miletići, Kiseljak kod Žepča, Buhine Kuće, Bugojno... i još desetina stratišta BH Hrvata, za koja apsolutno nitko nije odgovarao, osim pokretanja postupka za Grabovicu, koji se stalno sporo rješava i "podapinje".

što su vam uradila tijela za istragu zločina nad Hrvatima, koje ste vi odabrali i nadzirali svih ovih 20-tak godina? Bilo bi interesantno tko je u tim tijelima bio i koje je rezultate postigao i naravno za koga i za koliko je to odrađivao? I onda slijedi licemjerno obraćanje puku; samo Hrvate procesuiraju.

Pa ta neće oni sami protiv sebe podizat optužnice.

neznam šta imamo očekivati, pogledajte odbor na slici sve branitelj do branitelja.
nema ništa dok se branitelji ne dignu i pošutaju ovakve, kome oni prodaju m.u.d.a pod bubrege i nemojte nas vi braniti molim vas, sad ste se sjetili kad je revizija skoro gotova
ovdje treba da sjede isključivo branitelji i to oni koji su časni ostali do danas.

Branitelji su stvorili državu da bi je dali na upravljanje lopinama, lažovima i krimenima. Sad nam oni kroje sudbinu, rade kako hoće i što hoće.

Tužilaštvo je poslalo optužnicu Sudu BiH-ne i ona je potvrđena.To je kraj ove priče i ovi gluposti ovi komunjara u HNS-u.Trebalo je ranije voditi ispravnu hrvatsku politiku,a sada je ostalo0 Miji da nađe dobra odvjetnika i spremi kvalitetnu obranu.Ovi što ovo trube u HNS-ru ili neznaju proceduru ili ih ovo ne zanima samo bacaju lug u oči hrvatskim braniteljima kao da nešto poduzimaju.Mijo neka ti je Bog na pomoći u ove se ne uzdaj.

...[ * neprimjereno * ]

Dico moja samo je bog stvoritelj branitelji po samoj rijeci nisu stvoritelji unda bi se zvali stvoritelji nebi branitelj onaj tko je sa puskom u ruci branija netko mu je tu pusku uniformu opremu hranu i sve drugo mora osigurat a tko su da ti oni koji su imali radnu obvezu od bolnica do komunalni poduzeca i svih onih koji su morali radit druge poslove da bi branitelllji bili na bojisnici .nazalost branitelji su moneta za podkusurivanje svih onih koji ma je domovinski rat bio sredstvo za neograniceno nemoralno bogacenje i uhljebivanje vlastite obitelji a velikoj vecini rat je bio velika nesrece i tragedija i danas bi trebalo ustat u obranu onih kod kojih postoji osnova sumnje u pocinjenje ratnog zlocina i sad ce ko neki HNS ustati sa izjavom da ne prihvaca optuznicu koda je on posta sud i to vrhovni sud koji unaprid sve zna tko je zlocinac a tko nije oni jadni ljubusaci kojima sa vec sudi jerbo su oni krivi jerbo je HNS prihvatoja optuznicu a ovi sa sikokog nisu zlocinci oni su sveci pocevsi od TUTE pa dalje kad su bez straha sto beze u HR nek ostanu u BIH i da se suoce sa optuznica.ma ko i drugi koji nisu mogli kupiti kuce szanove i velike kolicine kesa odnijeti sa sobom U RH

HNS BiH ne prihvaća optužnicu protiv generala Jelića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari