HDZ 1990: Ljubuški je danas na margini svih zbivanja Županije

ljubuski.info

Općinski odbor HDZ 1990 održao je u petak 15. 01. 2016. godine redovitu sjednicu u Ljubuškom. Na dnevnom redu sjednice raspravljalo se, između ostalog, o provedbi unutarstranačkih izbora i daljnjem planu ustrojavanja temeljnih ogranaka HDZ 1990 u općini Ljubuški koji će se provoditi sukladno izmjenama Statuta HDZ 1990 usvojenima na nedavno održanom Središnjem odboru HDZ 1990 u Mostaru.

Članovi Općinskog odbora najviše su vremena posvetili raspravi o sveukupno lošem stanju u općini Ljubuški. Protekla godina obilježena je uvođenjem dodatnih nameta za građane kroz poskupljenje cijene vode i naplatu parkinga. Uz to, nastavlja se sa dugogodišnjom politikom nerada i odsustva bilo kakve gospodarske politike na razini općine koja bi poboljšala standard njezinih stanovnika. Naprotiv, aktivno se provodi politika upošljavanja u javnim poduzećima bez objavljivanja natječaja, a ravnateljske pozicije općine pretvorene su u mjesta za stjecanje pripravničkog staža obzirom na iskustvo i reference postavljenih - u pravilu, članova stranačke mladeži.

Peticija građana protiv poskupljenja cijene vode, inicirana od strane lokalne Udruge Agape, ignorirana je mjesecima a na koncu samovoljom većine u Općinskom vijeću ostala nerealizirana.

Vijećnicima HDZ 1990, kao jedinoj oporbi u Općinskom vijeću Ljubuški, redovito se ne odgovora na postavljena vijećnička pitanja koja vladajući u nedostatku argumenata i bilo kakve političke odgovornosti nazivaju katkad "političarenjem" katkad "politikantsvom". Školski primjeri za oba navedena pojma, koja oni neupućeno vole koristiti, upravo su oni sami i način na koji 20 godina vode općinu. Rezultat je porazan, a posljedice nesagledive.

Nekada perspektivna općina Ljubuški je, zahvaljujući njima, danas na margini svih zbivanja Županije, koju pravno i stvarno vodi Grad Široki Brijeg, dok lokalni dužnosnici HDZ BiH, uglavnom zabavljeni međustranačkim podmetanjima i obračunima, zorno pokazuju što zapravo znači "politikantsvo" i "političarenje".

OO HDZ 1990 Ljubuški

Komentari

Imamo najeftinije gorivo u državi.I ništa više.

imamo i najskuplju vodu u općini u kojoj je vodena zajednica poplivala,vatrogasni dom izgorio,komunalno propalo,duvanjska izgorila

Večeras mreža u 20:10 na ftv-bit će Ljubuški ako opet adz družina ne omete signal na repetitoru

Tonćo neka ti Rade kaže šta je o tebi govorio neki dan u njemu omiljenoj piceriji. Zabili su jednom nož u leđa ti im se vratio i opet će

Ljubuški su ubili 1992 adezeovski ratni profiteri i zločinci i s time produžili rat u BiH i reselili 600 000 Hrvata iz takozvane republike srpske

vidite kako oni i slikaju ljubuški neće da se vidi lijeva strana gdje je izgorena duhanska

Prvo i prvo, ovu sliku gospon Bradvica je uzeo samovoljno a još uz to nije potpisao vlasnika fotografije ( ali ništa čudno za njega i njegov obraz) drugo, naravno da se slika ovako a ti moj pripametni uzmi aparat i slikaj šta te volja

e ti si mi pripametan ili previse volis nas grad pa ga uljepsavas ili te ovi adz placa da lazno prikazujes stvarnost

Eto vidi ti se koliko si pametan, ova slika je orginal i nije uljepsana, tocno je tako u gradu i naravno da volim svoj grad za razliku od vas koji mrzite sami sebe pa sve druge ,

Ne voliš ti Ljubuški normalno da je original ali na njoj nema srca grada Duhanske

Srce grada su ljudi, a ti si [ * neprimjereno * ] grada :)

Lijep ovaj Hotel Bigeste izdaleka i ove zgrade sa oronulim fasadama gdje stanuju komunistički službenici iz onog sistema ali kad se približiš i vidiš stvarno stanje premalo je reći katastrofa, zna se tko upravlja. Kradese, jedino im je bitna lova u svom džepu.

A lijepe li su staklene zgrade Kina,Galerije,Policije.Kako je lijep proširen trg.Kako su lijepi pločnici,nigdje rupe niti Valova.Kako je lijep S centar. A još ljepša Ljubuška obilaznica sa trotoarom s obje strane i rasvjetom.

Zajednički nazivnik strategije dvaju HDZ - HDZ classic i HDZ separated je dobro poznata pučka krilatica "POLITIKA NA ŠTO SE UMETNE". E, pa dragi Hadezejci obadvaju profila, recite iskreno na što vam se umetnulo?

Vidi vidi je lip ovi Ljubuški moga bi komotno bit glavni grad županije.

Isti ste vi i jedni i drugi.svoje ste zaposlili u drzavne sluzbe.jedino Zarkic je posten i niko mu ne radi.

Jadna je ta devedesetka kad je vode Tonćo i Žarkić

Zarkicu svaka ti čast..kapa do poda...

Jao kad sam večeras na Mreži vidjela načelnika općine šlagirala sam se.
Pocrnio k'o glavinja,kako se čini po mom slobodnom uvjerenju izjeda ga opasna bolest kako bi naši doturi napisali dijagnozu na latinskom"Lažikupetljanikus".
To vam je vrlo opasna i prelazna bolest odmaknite se što dalje zaraza vrlo moguća.

Bo..ti zarkicu okle tebe .nisam ni ja skolovan al kad tebe vidim ono nigdi veze !!! Isprike ak se uvrijedis !!! Hdz

Kad školovani zašute,netko mora progovoriti.Žarkić govori onako kako treba govoriti.A ovi koji kritiziraju,samo šute i klimaju glavom.Kako ih nije više stid.

Šta to fali Žarkiću, pa jedini on se čuje u oporbi, pa čovjek vjećnik, rekao šta je znao
Za pošten bit ne treba visoka škola,

Žarkiću legendo...

zarkic ima veliko srce puno njih nako misle ali sute radi svoji interesa

Puna podrška žarkiću, da je htio i on je mogao prodat krompire otić u Travnik, Kiseljak i slično i kupit diplomu, čovik se ne stidi reći ono što misli i svaka mu čast na tome

normalan čovjek a to je za današnje vrijeme nenormalno

Žarkiću posle onoga sinoć skidam ti kapu....treba onom [ * neprimjereno * ]u i zločinačkoj organizaciji više stati na kraj

Lokalni političari,razni uhljebi i svekolika nomeklatura prislonjena uz vlast ,, neučinkovita oporba-koja to u stvarnosti nije . To i još mnogo toga ,možemo vidjeti u sjajnoj seriji-dva smo svijeta različita..Ko da je scenario pisan po Ljubuškom modelu vladavine zadnjih dvadesetak i kusur godina, i prije!

HDZ 1990: Ljubuški je danas na margini svih zbivanja Županije

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari