Marija Boras i Andrej Vištica sportaši godine

ljubuski.info

Najbolji športaš Ljubuškog za 2015. godinu je triatlonac Andrej Vištica, a najbolja športašica rukometašica Marija Boras.

Devetnaesti po redu izbor najuspješnijih sportaša Ljubuškog, ipak, se nešto razlikovao od dosadašnjih.

Naime, svih pet kategorija koliko se bira do sada je po pravilu "pripadalo rukometu", s jednom ili dvije izmjene u imenima. Ove godine "u igru" su upala i dvojica sportaša koji u pojedinačnoj konkurenciji ostvaruju svjetske rezultate, triatlonac Andrej Vištica i Adis Jakić, prvak u Natural boddy buildingu.

Nakon rasprave uoči izbora iz konkurencije je otpao Adis Jakić, inače sportaš godine u BiH po izboru Olimpijskog odbora, on će dobiti priznanje za promicanje svog sporta koji je na ovim prostorima još uvijek nepoznanica.

Najbolji sportski klub je RK Izviđač, titula najboljeg športaša do 18 godina pripala je rukometašici Martini Šumelj, vratarki ŽRK Izviđač, a najbolji športaš do 18 godina je rukometaš Izviđača David Mandić.

U organizaciji Službe društvenih djelatnosti izbor su izvršili ljubuški novinari, a svečano proglašenje upriličit će se povodom obilježavanja Dana općine Ljubuški.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Brado Andreju!! Bravo Adis!! Neka malo svježine pored ovog rukometa...svaka i njemu čast.

A Mariji sve najbolje, čestitke...uspješna, a i zgodna cura, sve mi se ove rukometašice poženiše, ža mi malo...

aaaa nisu nisu..... ona prusina je zvjerka... baš je lajkam

Bravo Andrej ne silazi sa trona sljedećih 10 godina

bravo andreje....bravo adis!imamo dva sampiona,mali grad,a veliki i dragi momci i evropski i svjetski sportasi!oba ste uzor i primjer!lijepo da se ovaj grad sjeti i celni ljudi da shvate kakve sampione imamo!

točno tako...živili

Čestitke i Mandiću i da na sljedećem prvenstvu bude bar drugo krilo....može to David

Marija Boras i Andrej Vištica sportaši godine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari