Velike kritike Barbariću na sjednici ŽO HDZ BiH

ljubuski.info

Latentni sukob između općinskih odbora HDZ BiH Ljubuški i Široki Brijeg, doživio je svoj vrhunac na posljednjoj sjednici ŽO ove stranke.

Iz HDZ-a Ljubuški smo doznali kako je načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić doživio velike kritike na svoj dosadašnji rad, po kojima je, štiteći nezakonite radnje pojedinaca u općini i drugim institucijama, nanio veliku štetu stranci.

Naime, Barbarić je bio najgorljivi u zaštiti Milenka Madunovića, v.d. ravnatelja policije ZHŽ, unatoč odluci o smjeni koju je donio Nezavisni odbor za imenovanje i izbor ravnatelja policije. Borba za Madunovića nije slučajna, jer je isti godinama opstruirao istrage, kad je u pitanju kriminal u općini i njenim javnim podiuzećima, za što postoje pisani tragovi.

Tako se žestoka rasprava, kojoj je navodno nazočio i Dragan Čović, svela na dvoboj između Širokog Brijega i Ljubuškog.

Ljubuški odbor je doživio novi politički poraz, jer je štitio kriminal, koji šteti stranci, a s druge strane su se našli Širokobriježani sa zahtjevom smjene Madunovića i ostalih, kako bi se umanjila šteta po stranku.

Smjene u MUP-u ZHŽ su neminovne. Kriminal, koji je razorio ovo ministarstvo, je uzeo velikog maha i mora se suzbiti postavljanjem savjesnih osoba, kako bi policiji vratili društveni dignitet i autoritet, kojeg sada nema.

Prema posljednjim informacijama u MUP-u ZHŽ će biti smjenjeno nekoliko osoba, koji su nesavjesnim i nezakonitim radom ministarstvu nanijeli ogromnu štetu, a prvi među njima je upravo Milenko Madunović.

Glas naroda

Sto kaze na ovo Madunova grupa i HDZ ljubuski?

prrrrrrrrrrrrr rekla kazala vrlo važno, pa barba je predsjednik županijskog hdz-a

za ovog iznad
znači da ti barba rekne skači u gov,n,a skači, i onda baci kreker za poslušnost,jadno

nista mi nije jesno-
jel madunovic smjenjenili ne
kako barbaric postaje prdsjednik zodbora ako ga nevole siroki b i ostali
jel ljubuski u problemima ili ne

da je u problemima to već i dica do 5 god. vide, dovoljno je viditi dugovanja županije a i ostali kriminal

Barba ma novog prijatelja,načelnika Gruda Grizelja.Hoće da prebaci granica iz Gruda na Bijaču.Oslačala se pinka i ovom iz Gruda.

ma sve te ja razumjem ,samo mi nije jasno niko nizasto ne odgovara ,svasta nesto i procitam al informacije polovicne ,pa pitam

neovisni odbor je smjenio maduna al ga politika stoji da ostane i dalje što je nenormalno

Neki dan drug Dragan zapritio vidi on ode ovo u daleko,popušiće birače.Postroio ih kapetan Dragan a nevenko i njegovi veri[ * neprimjereno * ]i manji od makova zrna,zar mislite da bi nevenko minja te koje je postavlja,npr toga madunovića iz mupa,polako sviju će nji Draganče sminit jer vidi da su mu se [ * neprimjereno * ]čići oteli

Oj madune ti debelo prase, nema više use naše i podase. Trebalo bi gzdina poslat kući svojom ružnom pojavom sramoti policiju

valjda će skontat i barba da mu je bolje što dalje od ovih ljudi

Barba je ortodoksni seljak ali dok raja to skuzi prodje voz, a ako imalo istine ima za ovog musu onda smo u banani ,

on je [ * neprimjereno * ]a

emisija mreža na ftv u 20-10 min

Boze sacuvaj...nemam komentar..

katastrofa

Velike kritike Barbariću na sjednici ŽO HDZ BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari