Zdravko Boras zatražio procesuiranje zapovjednika HVO-a!

ljubuski.info

O teškim obračunima unutar braniteljske populacije u Ljubuškom govore izjave trenutačnog ministra MUP-a ZHŽ Zdravka Borasa, 

Da ponovimo, ovaj ministar ogrnut kriminalom, u petak je izjavio da Tužiteljstvo ZHŽ vodi istragu protiv zapovjednika HVO-a, zbog sumnji u nezakoito stečenu mirovinu, na način da je "navodne zapovjedne dužnosti u HVO-u obavljao u vrijeme kada je radio kao policijski službenik u PU Ljubuški".

Više je nego jasno da se trenutačni ministar obračunava s dijelom bivših zapovjednika, ministaraa i rukovodnih policijskih službenika, jer je takvih mirovina prema službenom popisu puno više.

On je, za vrijeme obnašanja funkcije načelnika Odjela krim policije PU Ljubuški, bio uključen u mnoge kriminalne radnje. Od policajaca je tražio nezakonit rad, pa je čak udario policajca PU Ljubuški zbog odbijanja da očevid o prometnoj nezgodi napravi po njegovo želji, o čemu govori dokumentacija u arhivi MUP-a.

Zbog nezakonitog rada je otpušten iz policijske službe, ali trenutačnu poziciju koristi za obračun sa svima koji su ga u tim radnjama sprječavali.

Da bi u javnosti obranio svoju poziciju, od predsjednika braniteljskih udruga, tražio je objave tekstova u kojima se blate nositelji odličja i veterani iz Domovinskog rata. Samo je par medija prenijelo ta gnjusna priopćenja.

Izjave pojedinih predsjednika udruga svjedoče o pritisku Zdravka Borasa, zbog kojeg su potpisivali priopćenja u kojima su veličali njegov lik i djelo, a druge branitelje blatili, ali i govore što su sve pojedinci spremni činiti za osobni interes, dok veliki broj branitelja nema niti socijalne naknade.

Glas naroda

Ovaj g olo prd an nije nikakav zapovjednik bio u ratu sta je god radio gleda je da se izvuče tako jedne prilike dok je bio vozač sanitetskog vozila napustio je vozilo koje je tribalo da pokupi ranjenika i pobjego,pa je bio logističar u podrumu a ujedno i dadilja itd. A sto se tiče ranjavanja tu je ranicu zadobio u autobusu od gelera bombe itd, što znači da nije ranjen na prvoj crti kao što se hvali.

Ma o ćemu vi pišete na udrugu može da vrši pritisak samo neko ko je istinski ratnik i prijatelj i bez ijedne mrljice u obrani svog naroda što ovaj uvlakač nije.

Tako bi trebalo biti, ali je nedavno HVIDR-a stala u obranu ministra (kao svog člana) sto do sada nikad nije radila. Razlog tome je sto se na natječaju za policajca nalazi i sin od dotičnog predsjednika Lujkana

Po tebi lujina djeca ne bi se smjela ni javit na natjecaj a sto mu cetiri sina ne rade to nijdd bitn,neka rade barisici.pratrovich,grbavci .

Ono što je Lujo napravio je bilo u najgoroj staljinističkoj maniri, dovoljno govori o tome što se nije smio ni potpisati. Sramno! Ali nijue mu prvi put.

A da li ti misliš da ostali članovi Hvidr-e nemaju djecu,koji rade svakojake poslove ili ne rade nikako,pa isto se ne uvlače u g,u,z,i,c,u nikome i to preko Hvidr-e

Radi nešto,ne visi uvik po portalu i ne vriđaj narod,koliko te partija plaća za blaćenje ?

Prijatelju naravno da bi se trebala zaposliti ali to zaposlenje bi trebalo biti po zakonu i preko javnih natječaja a ne putem nekih veza i na način da neko nekom pravi neke ustupke pa mu tako dijete dođe do posla nitko od nas nije išao u rat da bi određeni ljudi imali neke privilegije nego da svi dobiju svoju šansu naravno i djeca svih branitelja a ne samo kako je trenutno kod nas samo politički podobni. Trenutno u našoj sredini se čistačica nemože zaposliti bez politike pa zar to nije jadno i žalosno, jedan narod a tako se radi pozdrav.

Hološ iz MUP-a da vam kažem na znanje. Što ste mojoj obitelji radili ako vam pustim popis vaših djelatnika koji su se liječili na psijatriji u Zagrebu onda ćemo se obračunati.... dosta kriminalaca i prevaranata. Do Znanja.... stojim iza svake riječi.... burjum.... s[ * neprimjereno * ]i ste moju obitelj i njihovu karijeru. Nisam iz partizanske obitelji dapače baba mi je bila kuharica ustašama na Širokom Brijegu. 1945.god.... prekinite s provociranjem pošteni obitelji?????? Pozdrav.

...ebi ti budalu...vidis kak je se nakostrusija

fina slika fina

vepar orginal kapitalac

Moze skupa sa kumom ( gen. mijo jelic) na sud pa nek dokaziva nevinost, u sarajevu ih cekaju rasirenih ruku....

Ko vam je kriv kad ste gluuuuuupi, moj muž je svoju zapovjednu zamrznuo i fino radi u općini. A ja od Heleza dva puta novčano nagrađivana zbog izvrsnog rada i kooperativnosti.

ne mere boras zatraziti procesuiranje nikoga izvan mup-a a i u mup-u mu se vecina smije

članak i tvrdnje nigdi veze

pa što ne spomenetd da je jozo zaposlio kćer u mirovinsko,ženu za direrktora poštea i dalje malo,

****Neka ministar da zapovijed da se preispita predmet u ladici koji kupi prašinu t.j. ko sve štiti lažne 70 % invalide koji su policijski službenici a to nikako po svim zakonima nije moguće***

svaki dan vidim nezadovoljstvo naroda treba izrazit nezadovoljstvo ispred opcine na kulturan nacin prosvijed ali kod nas je sto cu ja pa nek bude ovako kako je bizite u EU i nevracaj te se

Svaka čast ako je ovo postupak protiv Dobroslava Alilovića Baje koji ima zapovijednu mirovinu kao zapovijednik u HVO 1993-1994.. sramota nikad isti nije bio zapovijednik a ni pripadnik Hvo ne znam tko mu je potpiso ali sramotno..

Pa moj veteran ti se nesmiješ ni potpisati a kamoli doći pred općinu ,zato naberi u Njemačku kad si pošao,

Da nije bio u hosu ,

Bijo je on crni đava stoka jedna tko mu je god potpisao to..

[ * neprimjereno * ]a na čelu MUP-a to ima samo u Hercegovini,kupio fakultet srednju školu završio na mišiće.Čovjek koji je sudjelovao u prostituciji da bude šef policije to ima samo u Ljubuškom.SIPA HAPSI LJUBUŠKE KRIMINALCE U OPĆINI I POLICIJI.

odgovor koli 4 godine rata kazi dicemo se nac netriban se ja potpisivat odmah cu doc nisam otisa u njemacku a nemam ni mirovinu

A koji sugradjani dobro ti li ste svi bolesni

Sto je vise kleveta i laži zdravkec nam je miliji i drazi vi koji ga nemožete ni nacrtana vidit na vasu žalost ce te ga gledat na ministarskom mijestu jos najmanj jedan mandat to ti ga je jos 6 do 7 godinica

Nema šanse pa ipak je on glupson iz jednog otoka

Cekaju te Baja kazne i necije mise sto si krivo vodio istragu,sve se placa i vraca.

On je tuka novinare nisko i sad opet cipa drva za zimu po ercegovinu,bivši ministar b.i.z.o.n

bivši ministar,bivši bokser,b.i.z.o.n

Vezane vijesti

Zdravko Boras zatražio procesuiranje zapovjednika HVO-a!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari