Bukvarević pustio u rad novi info sustav u ministarstvu

ljubuski.info

U Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida obrambeno-osloboditeljskog rata u upotrebi je interna komunikacija putem elektronske pošte svih organizacijskih cjelina Sektora za pitanje evidencija iz oblasti vojne obaveze na području FBiH.

Novi info sustav u rad je pustio resorni ministar Salko Bukvarević simbolično uputivši prvi e-mail na adrese 74 ureda za vojne evidencije iz oblasti vojne obaveze koji se nalaze u svim općinama.

Naglasio je da će ovakav vid savremene komunikacije omogućiti poboljšanje servisa i kvalitet usluga građanima i boračkoj populaciji, jer će rok za rješavanje predmeta po njihovom zahtjevu biti smanjen sa 80 na manje od 20 dana.

Također, bit će smanjeni financijski troškovi kretanja službene dokumentacije. Ova aktivnost je provedena u suradnji s Generalnim tajništvom Vlade FBiH i predstavlja pozitivan primjer na uvezivanju svih službi u Federaciji BiH.

S realizacijom projekta informatizacije najvećeg odjela u potpunosti su izvršene sve zakonske obaveze koje je ovo ministarstvo imalo prema boračkoj popuilaciji u 2015. godini, priopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-osloboditeljskog rata.

Glas naroda

Znao sam da je ministar Bukvarević pravi meštar za informatiku. Samo za evidenciju bolji je stari bukvar, u kojemu se ručno tintom ispišu svi podaci. Dakle, Bukvareviću ne zaboravi bukvar.

Bukvarević pustio u rad novi info sustav u ministarstvu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari