Miroslav Galić, načelnik Odsjeka Krim policije MUP-a ZHŽ, osuđivan

ljubuski.info

U slučaju fizičkog udaranja i verbalnog nasrtanja na građanina općine Ljubuški od strane Zdravka Borasa, osobe na funkciji ministra MUP-a ZHŽ,  izgleda da sve kockice polako dolaze na svoje mjesto.

MUP-u ZHŽ je trebalo deset dana da se oglasi u ime Borasa i objavi netočan rezultat istrage. Istinito prijavljivanje udaranja i verbalnog napada pretvorili su u lažno. Svjedoci, što sve vidješe, sve su «zaboravili», u trenutku napada su bili «slijepi», a ljubuški liječnici su, prema informacijama, odmah dobili zadatak da sve «posuše».

Međutim, istina je neuništiva, što se pokazuje i kroz zbivanja tri tjedna nakon događaja.

Naravno zapovjeđen je progon od onih što bi trebali građane štititi, osiguravati red i mir.

Načelnik Odsjeka Krim policije MUP-a ZHŽ je Miroslav Galić.

Potpisao je dokumentaciju prema Tužiteljstvu ZHŽ, a postupak je proveo Stanislav Nižić, po struci diplomirani kriminalist. Oni nisu imali nijednu metodu istrage da utvrde istinu. To ništa nije čudno, jer policija u našoj županiji vrvi od kriminala.

Miroslav Galić je prema informaciji iz pravosuđa ZHŽ, osuđivan za kaznena djela, kao policijski službenik PU Posušje. Još 2003. godine dobio je kaznu zatvora, koju neće izdržavati, ako u roku kušnje od godinu dana  ne počini novo kazneno djelo. Dobio je zabranu rada u policiji, ali politika čini čuda, Miroslava Galića, «čista i posušena», vraća u policiju, kao kadra bez kojeg se ne može. Vjerojatno da ponovno čini čuda, da istinu pretvara u laž.

Kako izgleda ovo je samo jedan od slučajeva nezakonitog rada Galića koji je dobio sudski epilog. Županijski MUP trese groznica kriminala. Galić se nikada nije mogao vratiti na rad u policiju u kojoj je ponovno napredovao i pod čijim «stiskanjem» trunu mladi naraštaji policije i inspektora.

Ako gledamo hijerarhiju policije onda je vidljiva skupina kompromitiranih, neobrazovanih i nestručnih osoba.

Od načelnika Odsjeka Krim policije Miroslava Galića, komesara Milenka Madunovića i naravno Zdravka Borasa na funkciji ministra MUP-a.

Bitno je kazati da cijeli slučaj dobiva nove konotacije, i da neće moći više sami o sebi donositi odluke, već slučaj su preuzele državne institucije.

Glas naroda

Respekt gos GALICU

Šta Madun kaže ili se priždera pa nemere kvrkat.To Tihomire majstore samo rasturaj da ovu višu poljoprivrednu (falš)školu u MUP-u ŽZH-e zafrezamo do kraja da se mogu krompiri posadit.

Ljubuški dobio poljoprivrednu policiju

daješ mu respekt [ * neprimjereno * ] jadni kako te nije stid sve l'o'p'ov' do lo'po'va

Repekt pismenu covjeku to nepismeni ne razumje.

"pismen" je i Sanader bio, a i Tarcisio Bertone bivši državni tajnik Vatikana osumnjičen za pronevjeru 15 milijuna crkvenog novca, pismeni [ * neprimjereno * ] kradu više za razliku od nepismenijih!

Željko Jukić je alfa i omega "prava".Preživio sve Ministre.Pa dokle će više vladat.Ničija nije do zore gorjela.

Ne sudi da nebudes suden.istina ima dva lica.nemoze se bit i sudac tuzitej.

Neki jako pate za jugom jer su im tate vladale!

Pa ti i sada vladaju.Ništa se nije promjenilo od 90-te..Nažalost.

neki ovdje odmah spominju kako neko pati za jugom,kako su ugrozeni nacionalni interesi itd.pa hebala te i juga i sve drugo kad narod nema posla i kruva.sta je sad bolje nego u jugi ili obrnuto u cemu je u jugi bilo bolje nego sad,isto sranje samo onda nisi smi rec a imao si posao a danas smis reci sta pozelis a nemas za kruva.pa koji vam je [ * neprimjereno * ] vec jednom se drmnite pa pocnite nesto radit ,niko ne pati za onim sta je juce bilo treba gledati u sutra i poceti nesto raditi a ovi na vlasti nas hebu u mozak iz dana u dan

ako imaš zemlje sadi duvan,paprike,kapulu bilo šta ko što su ti radili dedo i ćaća ,eto sad smilje ,a ne naprdivat na internetu ili igrat bingo u kladionici

jel te zabolila jugoslavija ili sto sam rekao da treba raditi i gledati naprid

A pogotovo ovi kojima su tate radile za KOS u uredi za odbranu...

Čutura ovo nije demantirao....hehe
kako ovi u mupu nije stid đe rade

Za vrime juge je bilo desetak policajaca i uvodili su red a sad imamo stotine poljoprivrednika i provode nered i pljačku vozača.Svaka čast pojedincima koji su u velikoj manjini

Ljude je narod birao to je demokracija.dok narod tako bira to treba postovati.slagali se il ne.

Oće li večeras bit MREŽA na FTV i ukoliko sati?

A zašto je osuđivan?

Nije vraca kredite ha ha

Ako neko želi pogledati Mrežu FTV gdje se spominje događaj Boras-Bradvica,evo
www.federalna.ba/bhs/vijest/152037/29122015

Kako te nije stid, 15 km ne bi smio do policije doci, a ne raditi u njoj, sramota... Ja sam bivsi policajac i znam sve tvoje protuzakonite radnje koje si napravio...sramota!

Koliko si napravio osobnih iskaznica muslimanima, znamo to svi... Nema veceg lopova nadaleko... Sram te bilo...

On sve zna raditi protuzakonito.Koliko je tribao intervenirati a nije uvjek se drža one koja mu [ * neprimjereno * ]cu čuva.Jedno priča,drugo misli a treće radi.Triba je iz partije u mirovinu, nije našta doprinio za ovu državu.

Miroslav Galić, načelnik Odsjeka Krim policije MUP-a ZHŽ, osuđivan
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari