Sumnja u pristranost, objektivnost i profesionalnost

ljubuski.info

Incident koji se dogodio u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom poprima sve skandaloznije razmjere. Naime, nakon što se pred svjedocima dogodio verbalni i fizički naspad od strane aktualnog ministra MUP-a Zdravka Borasa na Tihomira Bradvicu, ispostavilo se da se da se svjedoci iznenada "ne sjećaju", "nisu vidjeli", a "niti čuli" što se događalo u njihovoj neposrednoj blizini između ministra i Bradvice. Također, sam Bradvica je suočen s optužbom za "lažno prijavljivanje".

Podsjetimo, nakon verbalnog napada pa potom i udarca u predio trbuha, Bradvica je zatražio liječničku pomoć te prijavio ministra. No, brzom istragom MUP-a ŽZH-a utvrđeno je da se - nije dogodilo ništa te da napadnuti Bradvica laže te je prijavljen zbog "lažnog prijavljivanja".

Dok bi u demokratskim i pravnim državama ovaj slučaj odmah bio riješen i od mjerodavnog ministra zatražena odgovornost i poduzete sankcije, u ŽZH-u se u cijeli skandal upleo i dobar dio ministarstva, što dodatno baca sumnju na pristranost, objektivnost i profesionalnost cjelokupne institucije, čime svakako ne gradi potrebno povjerenje građana.

Pojedini odvjetnici već sada neslužbeno komentiraju da, ovakvim razvojem događaja, neće biti dovoljna ostavka ili smjena samo kompromitiranog ministra nego i odgovornih djelatnika koji su sudjelovali u navedenoj "istrazi", a brojni komentatori na društvenim mrežama o ovom slučaju pišu da se radi "o diktaturi ravnoj najboljim danima komunističke partije".

Vera Soldo [ Republika ]

Glas naroda

Moja vera idi vidi da ti štruca ne zagori

Komplet vladu žzh skupa sa partijskim podobnicima utrat u minska polja i dat im loptu da igraju-jedino bi tada neka učinkovitost od njih bila.

Sramota ali obiće se o glavu svim sudionicima ove farse

kakav narod, takva vlast. Ne znaš, tko je gori.

kod nas se državni službenici ponašaju kao da rade kod privatnika zato šutnja o svemu, treba na sve medije da ti priču tako da se istraži i da se ne može zataškati. moje jedno od iskustava kad sam tri godine zaredom u sud u ljubuškom donosio uplatnicu za kaznu u prometu da sa je platio jer mi nisu dali prometnu, AGONIJA je trajala tri godime zaredom tko zna možda me opet dogodine isto čeka, i tako ja u sud donesem kopiju uplatnice svki put i za godinu dana je nema i na moj upit da je unesu ispred mene da sam siguran da ne moram svake godine 1 dan izgubit na to, službenice suda to nisu htjele, i na moj odgovor da su one javne službenice u službi pučanstva da su tu da meni osobno pomognu ako ima nekih problema one mi odgovaraju sljedeće OPROSTITE GOSPODINE NE MOŽEMO VAM POMOĆI VI NAM NE DAJETE PLAĆU, pa jeli to smiješno ili tužno ne znam ali me zanima tko im daje plaću ako ne narod kroz poreze ili pak čović iz svog džepa. tužno, smješno i jadno tako izgleda javni sektor blajk

Nakon što svjedoci ovog slučaja,ništa nisu vidjeli! Slučaj je dodatno zakompliciran.Prema nepotvrđenim podacima iz neimenovanog izvora,svoj dolazak je najavio HRT -sa emisijom n-Na rubu znanosti.Takođe doznajemo da dolazi i tim ,bivšeg prvaka u boksu-vladimira Klička.Kako kažu žele vidjeti ili čuti,kakva je to tehnika udarca.Te se nadaju ,d bi Kličko vratio izgubljenu titulu tzv. nevidljivim udarcem!

jesu svjedoci ovi na slici

Nisu ovi sa fotografije ti su ružniji od ove trojice i veći mamuni

Sumnja u pristranost, objektivnost i profesionalnost
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari