Demanti na priopćenje MUP-a ZHŽ od 18. prosinca 2015. godine

ljubuski.info

Priopćenje MUP-a ŽZH od 18.12. 2015. godine u kojem se navodi da sam lažno prijavio fizički i verbalni napad od strane Zdravka Borasa na funkciji ministra MUP-a ŽZH je neistinito i predstavlja obranu laži.

Još jedanput ponavljam da je Zdravko Boras počinio fizički i verbalni napad, kako sam naveo u prijavi.

MUP je, u svom priopćenju, trebao navesti imena i prezimena ispitanih svjedoka i protiv njih ću podnijeti kaznenu prijavu Tužiteljstvu ŽZH zbog lažnog svjedočenja, sukladno članku 348. stavku 3. KZ F BiH u kojem stoji da je za lažno svjedočenje predviđena kazna zatvora od 6 mjeseci do 5 godina, članka 349.stavku 1. KZ F BiH sprječavanje dokazivanja s kaznom zatvora od 6 mjeseci do 5 godina zatvora, kao i ostalim nadležnim institucijama Federacije BiH, da neovisno ispitaju slučaj i utvrde činjenično stanje u što ću uključiti poligrafsko ispitivanje, od strane FUP-a i SIPA-e, svih osoba uključujući i mene.

Osim iskaza svjedoka, koji su lažni, jer su svi gledali što se događa i jasno čuli uvrede i vidjeli čin napada, MUP se upustio i u krivotvorenje medicinske dokumentacije sačinjene u Hitnoj službi Doma zdravlja Ljubuški i SKB Mostar.

U prilogu dostavljam skenirani isječak dokumentacije SKB Mostar u kojemu je vidljiva dijagnoza kontuzija.

Za MUP ZHŽ je očito potrebno imati vidljive ozljede da bi se potvrdio čin napada i nanijeta bol.

Sama medicinska dokumentacija jasno potvrđuje kako je došlo do fizičkog napada i čudi kako se MUP upustio u ovakvo iskrivljavanje činjenica, pored očitih manipulacija s iskazima svjedoka.

Ono što me posebno zbunjuje je činjenica da je MUP ŽZH već uspio završiti istragu i objaviti nalaze, a da ja, kao strana u postupku nisam dobio primjerak svog iskaza.

Priopćenje MUP-a nije nikakvo iznenađenje, a istina će biti utvrđena sljedećih dana od navedenih institucija, pa će javnost utvrditi vjerodostojnost iskaza strana u postupku, a posebno MUP-a ZHŽ.


Demanti je na članak MUP ZHŽ rasvijetlio obraz ministra Borasa

Tihomir Bradvica, dip.ing.stroj.

Glas naroda

Tako je tiho ne daj se. Neka bagri neko stane u kraj

Bravo Tihomire, ne daj se

nemam ništa protiv čovjeka, ali piše mu da je sa trbuhom sve u redu

Nevjerojatno.MUP-u ŽZH je ovo zadnje što je trebalo.Medicinska dokumentacija govori više od tisuću riječi.Pa ti svjedoci po kafićima pričaju što se dogodilo,hvale se javno time i onda daju iskaz d a nisu ništa vidjeli. Prestrašno. Svjedoci kako Vas nije sram hodati ulicama i piti kavu da Vas svatko vidi.

Nije ovo '93 da se može ubijati nekažnjeno MUP ŽZH pokaži razboritost obiće vam se o glavu zašto štitite nasilnika mogao je biti heroj od '92-'95 ali se nije iskazao

Premijer ga treba smijeniti a šta će biti na sudu vidićemo Tihomire imaš podršku puno veću negoli što misle ovi HDZ krkani

Tiho puna podrška ne odustaj a vi svjedoci gdje vam je savjest

Nemaju ti partijski uhljebi obraza.Tu su gdje i jesu zato što su takvi.Ne treba im ni imena spominjat,sami će se prepoznat.

Bez obzira što se dogodilo između gosp. Bradvice i ministara, nakon svega ostala je ljaga na ovom našem društvu koje je u načelu dotaklo samo dno.. Eto, sad će svi "svjedoci" fasovat po kaznenu prijavu pa onda i doktori i sve će se to medijski popratit i tako dalje i tako bliže.. Prava sapunica..

Tiho jesi loš

Tiho je ljubuški heroj. Stoji na zadnjoj crti obrane.Zato Tiho bori se za pravdu i istinu, Već si pobijedio. Svi smo uz tebe. Ne mogu oni oprat istinu. Svi znamo kakvo je stanje u našem društvu. Da je barem više takvih. Svi se moramo pridružiti, dosta je šutnje.

Vidite kako je UDBA radila do 90' godine.
Cila partijska organizacija sada se nazivaju HDZ:
Diže ruke na dugme, svidoče na dugme, čine krivokletstvo na dugme.... itd, itd.
Cila ta partijska organizacija a danas sa nazivom HDZ će se ispoviditi i primiti Tjelo Kristovo za Božić i usput ako treba čovika nevino poslati u zatvor.

Lobiji raznih mafijaških krugova poput pijavice su isisavali iz gospodarstva sve do čega su stigli stvarajući svoje mafijaško carstvo otvarali su se razne mogućnosti manipulacija i namještanje natječaja do juče sitni kriminalci i [ * neprimjereno * ] vrlo su brzo stasali u moćne mafijaše i uklopili se u novonastale okolnosti te ih dobro iskorištavaju u svoju korist jer institucije vlasti štite takve muljatore jer žmirilo se na oba oka i dopuštalo se rast sve većeg kriminala a inkriminirana djela ostajla su nedokazana te padali u zaborav..Što još reći.Ništa osim da imamo vlast kakvu zaslužujemo.????

Pa tko su svjedoci da mogu tako lažno svjedočiti.

općinari Bajto i Majić sin Pere Majića čovika s dvi lažne diplome neka se stide jedno pričaju po kancelarijama a drugo muriji

Nedaj se rodijače. Pozdrav!

Majić ko majić kakav tata takav i sin fuj

vi koji podržavate Bradvicu ne jedite go... On je dozlogrdija i Bogu i čovjeku, da znam da ga je imalo ćušnija platio bi mu piće

baš iz tebe izvire ljudstvo

Niste svjesni do čega ovo može dovesti Tiho uz tebe sam sa sto ljudi

ko je bio od doktora u domu zdravlja --

Ako je netko bio svjedokom neka se javi i svjedoči istinu. Možda je netko i snimio?

Moj Tiho da si bez oka ostao bilo bi ti da te ptica udarila i na kraju svi u pravu,tko je imao m..a pa optuziti ministra ili zasto nisi otisao u Mostar da ti vide ozlijedu ovako ces proci sa uvjetnom kaznom.Kadija te tuzi i sudi,samo sto je narodu stavljena sahovnica pred oci kao duda djetu,sav narod je prevaren i njima je dobro.

Rođo,nije se dobro s rogatim bost,bolje šuti i o svom poslu jer ako uđeš u duel s vladajućim strukturam,na[ * neprimjereno * ] si živ,zato prihvati šta si dobio i to je to.... Živio.....

jedi [ * neprimjereno * ] kukavico i zahvali HDZ-u što te hrani njima

Bajto oni mali uvlaciguz,sto ga zovu Simson iz crtane serije

Tiho je 'Posljednji Mohikanac' ili jedina svijetla točka u ljubuškom mraku, kojeg je upalio Barbarić.

ništa više neće bit ko prije
ideeee M L I N

Nek Agapa ili Reakcija ispred Općine okite bor sa lažnim diplomama Barbarićevih tašnara

Tko je ono ravnatelj Dz u LJubuškom,tko kbc u Mostaru?Tko postavi tog borasa za ministra?Kad će ovom narodu iz gu.ice u glavu?jeli mislite da se slučajno stranačke podobnike stavljaju na određena mjesta?,sve smišljeno i planirano da upravljaju svime i policiom i tužilaštvom i sudstvom i doktorima i svime tko im može omogućiti da nizašto nisu krivi,eeeee zato nam i je ovako.

HDZ politika postaviti [ * neprimjereno * ] na vlast i onda se događa šta se događa

Ako li mi Bog i sreća dade da se zdravo u Ljubuški vratim,
pohvatat ću miše - kriminalce, vezati im u lisičine ruke,
kao žena kudilju pregaču ...
Podrška Tihomiru Bradvici !
MLIN kreće od nove godine !

...tiho imas punu podrsku od mene, tvoj sugrađanin.Nije ti lako ali izdrzi.

Sta znaci mlin, koje mlin, mogu li ista ljubusaci ocekivati od tog mlina

Evo zbog tebe nece ni ulicu da nam okite ,

Ako su svjedoci katolici
8. Božja zapovijed : Ne svjedoči lažno na bližnjega svoga
A ujedno ih hvata sekularni KAZNENI zakon
-Član 345.
Ne prijavljivanje kaznenog djela ili počinitelja
-Član 346.
Pomoć počinitelju poslije počinjenog kaznenog djela
-Član 347.
Lažno prijavljivanje
-Član 348.
Davanje lažnog iskaza
-Član 349.
Sprečavanje dokazivanja
-Član 350.
Povreda tajnosti postupka
-Član 358.
Sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje
-Član 370.
Samovlašće
-Član 383.
Zlouporaba položaja ili ovlaštenja
-Član 387.
Nesavjestan rad u službi
-Član 388
Odavanje službene tajne
zanimljiva kaznena djela

-

Nedavno rekoh još vi ne znate sukim posla imate, spas vam je prijaviti FUP i obavezan nepodmitljivi poligrafist (u više navrata)

Kažu mi neke krtice kako se HDZ-ovci smiju svemu ovome ali ima ona narodna tko se zadnji smije najslađe se smije Tihi i sličnima njemu puna podrška od malo veće skupine Ljubušaka

Ovaj [ * neprimjereno * ] će Barbariću krnuti i na nos i na uši

je'l ovog ministra zovu "[ * neprimjereno * ]"

Kako gospodina ministra nije sram izići na ulicu poslije ovoga,a za svjedoke ako je istina za ovoga Bajtu pa taj je dobio posao jer mu je otac preminuo pa je neko morao vraćati njegov kredit .Inače otac je radio u općini i o pokojnom sve najbolje riječi.

koji je to bajto koji je umro a radio u općini, ne poznajem takvog,

Tesko je u ovom slucaju bit pametan :-) :-)

baš suprotno vrlo lako ministar ća i kod suca za prekršaje

Bajto mi je isti onaj vječni suparnik pink pantera, on i nevenko su stopirali projekt šetališta i rasvjete na bajeru uz trebižat, inače je trebao biti financiran novcem iz EU, a stopirali su ga, jer oni nisu imali ništa od toga. Informacija iz prve ruke.

A štaš???????

Zna li tko što je sa rodilištem,hoće li nam ga vratiti????

dobit ce tiho uvjetnu ako tuzitelj bude boro culjak to je sovin igrac

Demanti na priopćenje MUP-a ZHŽ od 18. prosinca 2015. godine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari