Nepravomoćna presuda Josipu Antiću - osam godina zatvora za niz krađa

ljubuski.info

Josip Antić iz Klobuka kod Ljubuškog jučer je nepravomoćnom presudom zbog počinjenih osam razbojstava osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 8 godina.

Prema optužnici Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu, koju je zastupao tužitelj Mladen Hrstić, uz prijetnje pištoljem, dva razbojstva je počinio u Posušju na štetu benzinskih crpki MK-Monolit i Izvor, jedno u Grudama na štetu automatkluba MDI u Grudama i pet u Ljubuškom i to na štetu benzinskih crpki Karliko-Benz, Pro-Gas i Autodesting, te kladionice Petica plus d.o.o. Vitez i Dijane Artuković kao vlasnice S.T.R. "Danijel" u mjestu Vitina. Plijen se kretao od nekoliko stotina do 3000 KM.

Županijski sud u Širokom Brijegu je nakon provedene rasprave Josipa Antića proglasio krivim za sve točke optužnice. Inače, on je i ranije zbog razbojstva bio nepravomoćno osuđen na 2 i pol godine.

Glas naroda

Lijep je to odmor od 8 godina.Na odmoru će upoznati još gore kriminalce i taj glzpson će biti još gori kad izađe.Bolje mu je u zatvoru nego da ga Janko Gavran dohvati.Odmori se,zaslužio si!

Moj Josipe caca i dedo ti nije bio takav,neznam na koga si se ubacio,caca ti je spasavao u Vrbasu tudje zivote ti mu to radis,Sramota za Klobuk !Ipak svatko se kazni za svoje grijehe.

Meni ga nije zao Taj Mali je zlo za ovo drustvo moga nevinog brata uvalio Ali Sam ja pravdu izganjala stoje moj brat bio u zatvor naplatio je od drzave a Josip je kratak Josipa Katuru iz Gruda onog narkomana ima Boga sve se vraca sve se placa

Nepravomoćna presuda Josipu Antiću - osam godina zatvora za niz krađa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari