Druženje uz čaj ljubuških umirovljenika u Hrvatskoj knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

Šalica toplog čaja, čajni kolutići , dobro društvo i ugodan razgovor razveselili su naše umirovljenike danas u Hrvatskoj knjižnici Ljubuški.

"Neka se netko i nas sjetio", prvo je što su komentirali na ulasku u knjižnicu okupljeni članovi Udruge umirovljenika Ljubuški.

Ispred JU "Kulturno - športski centar" prisutne je dočekao voditelj odjela Hrvatske knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner koji je naglasio kako je ovo prvo u nizu događanja kojim će obilježiti Došašće - vrijeme priprave za Božić.
"Pozvali smo naše umirovljenike da nam se pridruže u jednom ugodnom prijateljskom, blagdanskom ozračju, veseli nas što možemo pokazati njihov rad i kreativnost kroz ovdje izložene rukotvorine gđe. Zdenke Pavlak" kazao je.

Druženju se odazvao i fra Goran Azinović koji je umirovljenicima govorio o Došašću kao vremenu posvećenom djetetu, naglasivši kako smo "I u trećoj životnoj dobi djeca, željna radosti ali i svakodnevne pažnje i skrbi." Potaknuo je potom prisutne na razgovor, zaželjevši da zajedno podijele razmišljanja i otvore svoja srca.

Okupljene umirovljenike pozdravio je Tihomir Kvesić, predsjednik OV Ljubuški, a druženje se potom nastavilo uz još jednog gosta, voditelja Odjela za arheologiju Kulturno-sportskog centra Ljubuški Mirka Rašića koji je prisutne upoznao sa posljednjim arheološkim otkrićima na području općine Ljubuški. Uz prigodne darove zahvale koji su im uručeni po završetku druženja umirovljenici su izrazili želju za skorim ponovnim susretom.

Susreti u sklopu "Adventa u knjižnici" se nastavljaju već sljedećeg ponedjeljka 14. prosinca, s početkom u 9 sati bit će upriličeno druženje sa članovima Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" Ljubuški. Druženje će biti u vidu kreativne radionice prigodnih ukrasa, a dva dana poslije, u srijedu 16. prosinca, u isto vrijeme, knjižnicu će posjetiti djeca iz vrtića s područja općine Ljubuški. Oni će uz prigodan program izložiti svoje crteže na temu "Božić u našim srcima". Tim povodom prigodan glazbeni program izvest će dječji zbor Ljiljani sv.Ante župe Humac.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari