Mlada Ljubušanka dvije godine zaredom dobila Dekanovu nagradu

ljubuski.info

Dobiti Dekanovu nagradu želja je svakog studenta. Potvrda je to za uspjeh, trud i zalaganje studenata, a čime se znatno povećava mogućnost zaposlenja nakon diplomiranja.

Dobitnica čak dviju Dekanovih nagrada je 23-trogodišnja Josipa Markić iz Ljubuškog, studentica pete godine Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Već dvije godine zaredom, kao rezultat njezinog dosadašnjeg rada, od strane Pravnog fakulteta Josipa je izabrana za najbolju studenticu na svojoj godini. Upornost, čvrsta volja, mukotrpan rad i želja za uspjehom doveli su je do velikog priznanja - Dekanove nagrade. Ovo vrijedno priznanje, za ostvareni prosjek ocjena 5.0., uručeno joj je u četvrtak na svečanoj promociji još jedne generacije diplomiranih studenata Pravnog fakulteta, koja je upriličena u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Kao studentica Pravnog fakulteta Josipa aktivno sudjeluje na raznim radionicama, seminarima i natjecanjima koja se održavaju na fakultetu.

"Sudionica sam važnog projekta pod nazivom 'Dani prava' koji se svake godine organizira od strane Europskog udruženja studenata prava Mostar. Dobitnica sam i nagrade za osvojeno treće mjesto u natjecanju u pisanju ugovora koje je organizirala ELSA Mostar. Uz navedeno, sudjelovala sam i u Pravnim klinikama Medijskog prava, što mi je uvelike pomoglo i olakšalo razvoj u onome što volim i u čemu želim biti iznimno uspješna", kazala nam je ova iznimno uspješna studentica, dodavši kako motivaciju za učenjem i radom pronalazi i crpi svakodnevno.

Sve s ciljem da se znanje i uspješnost u BiH prepozna i nagradi, te na taj način olakša mladim perspektivnim osobama razvitak i sudjelovanje u napretku društva.

Kako ističe naša sugovornica, nesebična potpora roditelja je važna karika koja svakoga vodi ka ostvarenju životnog cilja, pa tako i nju. Uz roditelje, velikim dijelom za svoj uspjeh može zahvaliti nesebičnoj toleranciji i pomoći profesora i asistenata. Svi oni su doprinijeli odličnim rezultatima kroz Josipino školovanje.
"S obzirom na to da sam završna godina i školovanje privodim samom kraju, slobodno vrijeme koristim ulažući u vlastiti razvitak na različitim poljima koja me ispunjavaju. Također, planiram ići stepenicu više, odnosno upisati doktorski studij na Pravnom fakultetu u Mostaru", kazala nam je Josipa.

A kada je u pitanju zaposlenje u struci, vjeruje kako za uporne i kvalitetne osobe koje žele raditi i svoje znanje pokazati i u praksi, nema mjesta za brigu.

Antonela Marinović [ Dnevni list ]

Glas naroda

Daje šeta osigurač iz auta... Haha

Čestitke,rijetko se danas moze nesto ovako vidit,prava cura

Čestitke,prava cura

Zasto brišete ko e tare

ko ti briše to ti ne znaš kliknuti na spremi.
Pogledaj dolje ispod imaš SDA polje,pa klikni na njega.
:)))))))))))))))))

Poznam roditelje od djevojke čestitam od srca Logosovci pročitajte ovo.

Svaka cast Josipa sve najbolje u daljnjem obrazovanju.Poznavao sam je i bio dobar sa njom tokom srednje skole i sve same pohvale,cura je jednostavno SUPER!!!

Kada di'te pokupi sve najbolje od matere i cace,rezultat nemoze izostati.
Bravo rode!

Nije to nista kod seva svi studenti unaprid dobivaju dekanovu nagradu odnosno kad se upisu dekanova nagrada ih ceka jerbo se kod njih samo izvrsni primaju i lad se zavrsi sevin fakultet rafno misto je zagarantirano za njihobe studente se otimaju poslodavci

Nauči se barem pisat.Postoje interpunkcije.

A sta su to interfunkcije ja nisan bila u skoli kad se to ucilo a svrsila san lipo sevinu srednju i sevin falultet pa nemoran ni zmat jerbo vec radin u turistickoj zajednoci

lijepa i pametna :))
trud i rad se isplate, svaka cast-ovako i dogodine!

kad završi fakultet tek će se onda razočarat.sve najbolje curi u daljnjem školovanju i životu,al ovdje nije škola na cijeni.mnigi "školovani" naši koji vode ovaj grad i državu nemaju pojma šta znači pojam dekan.možda se to jede.

Imate jos ljubusaka koji su primili dekanovu nagradu' na drugim fakultetima.

AMDG

Komunjarska familij

o jado pa ti i neznas prvo sta to znaci a kamoli napisat pastiru;; CESTITAM MILE KRALJICE;.......................

Mlada Ljubušanka dvije godine zaredom dobila Dekanovu nagradu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari