Gilja: Kaznene prijave protiv bivše uprave EP HZHB

ljubuski.info

Direktor Elektroprivrede HZ HB Marinko Gilja u intervjuu je govorio o problemima unutar tvrtke koje vodi, kakvo je stanje zatekao, što je naslijedio od bivše uprave, kakve će biti cijene električne energije iduće godine.

Gilja kaže kako EP HZ HB neće bankrotirati, ali kako ima mnogo probleme kada su u pitanju financije. Najavio je kako će sigurno odgovarati oni koji su stvorili te probleme.
"Bivša uprava je samo plaćala penale zbog nekorištenja kreditnih sredstava i mi smo do sada platiti oko 1,5 milijuna maraka penala. To je veliki iznos. Revizija će otkriti što je točno bilo, što se radilo, revizori će dati svoje mišljenje i onda će o mogućim kaznenim prijavama odlučuvati nadležne institucije" - rekao je Gilja.

Na pitanje je očekuje li kaznene prijave, Gilja je kazao kako netko mora odgovarati za tako neodgovorno ponašanje.
"Za tako neodgovorno poslovanje nemoguće je da ljudi ne budu kažnjeni. To su ogromna sredstva. Ti projekti su nam već trebali donositi prihod, a mi ćemo možda iduće godine morati početi plaćati ratu kredita, a projekt nije završen i operativan. Eto u kakvu su nas poziciju doveli" - ističe Gilja.

prvi.tv

Glas naroda

ti ćeš nju dokrajčiti za svog čovića kao i Soko-vi komunjare

Gilja: Kaznene prijave protiv bivše uprave EP HZHB
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari