Ima li Rade Luburić tajni plan protiv Ante Mišetića?

ljubuski.info

Da Radoslav Luburić, zastupnik u Parlamentu F BiH, ima velike ambicije potvrđuju njegova velika briga za posao nakon sadašnjeg mandata, koji mu traje još točno 3 godine.

Ovaj izdanak stranačkog sustava obrazovanja, koji je diplomirao za vrijeme ministriranja u Vladi ŽZH, već se pobrinuo za ostanak u visokoj politici i osigurao mjesto revizora u Uredu za reviziju institucija F BiH!? Tako bi on trebao utvrđivati nepravilnosti u financijama državnih institucija, umišljajući da je ekonomski ekspert i zaboravljajući da je četiri godine napravio toliko nezakonitih djela, što je potvrdila upravo institucija u kojoj za tri godine želi raditi.

Osobe koje se zamišljaju stručnjacima toliko su se osilile u svijetu politike, da zaslijepljeni blještavilom moći ne primjećuju da uništavaju društvo.

Radoslav Luburić je svojim nestručnim i nezakonitim radom financijski sunovratio ŽZH, kao niti jedan drugi ministar do sada (Ured za reviziju F BiH).

Kao jedini parlamentarni zastupnik on politički rovari i u svojoj stranci HDZ BiH i želi provesti naum nekolicine osoba da se u narednom vremenu smjeni Ante Mišetić - Sova s mjesta predsjednika OO HDZ BIH Ljubuški, čime bi osovini Studenci - Grab otvorila mogućnost gospodarenja političkim životom u Ljubuškom.

Jedan krak te osovine, po želji mentora, bi trebao biti Luburić, a drugi Vedran Markotić, mladi lav stranke.

Ovim se želi spriječiti politički rad Mišetića i pod kontrolu nekoliko osoba iz Studenaca i mladih lavova okupljenih oko Markotića,. staviti politički život općine.

Ove informacije daju sliku u kakvom se stanju nalaze Ljubuški i Ljubušaci, kako se upravljan javnim resursima od osoba koje su obrazovno, stručno i savjesno tanke i koje su svoj društveni rast doživjeli ili izgrađuju na neprimjeren i primitivan način..

Ljubuškim se upravlja antiintelektualno, manirima kriminalnih organizacija i takav način upravljanja je postao pravi društveni karcinom.

U Ljubuškom počinje bitka za poziciju načelnika općine. To mjesto bi htio Toni Kraljević, ali pričekajmo hoće li Barbarić otići za Zagreb.

O stanju u općini nitko ne brine, nitko ne govori kako riješiti financijske dubioze i rad javnih poduzeća, kako osigurati plaće i okrenuti se razvoju i budućnosti.

Nemilice se traži plijen, kao forma života i primarni cilj.

Glas naroda

svi mi znamo ko je Bos u HDZ - naprijed Studenci !!!

Ako ovaj (odnosno oba) iz naslova znaju sastaviti pasus teksta bez seljačkih zavijanja i izraza, dat ću ruku.

[ * neprimjereno * ]a par excellence.

nemojte praviti od sove zrtvu i postenjacinu sve su to ista hovna

Soc studenački kadrovi bili su Veselko Brkić i Josip Ereš, grabljanski Mate Markotić i Ivan Mihaljević. Znaju se i njihovi nasljednici HDZ provenijencije - Ivan Brkić i Rade Luburić, te Ante Mišetić i Toni Kraljević. Jabuke Ivan, Rade, Ante i Toni) ne padaju daleko od stabla (Veselko, Josip, Mate i Ivan). Živjela SK CK BiH i HDZ BiH vertikala!

tako je pajdo jabuke ne padaju daleko od stabla ili od ćuke ćuko

apsolutna laž

normalno da je laž vrana vrani očiju ne kopa svi su oni jedno jadni mi koji smo ovdje

Avala zove Soko, Soko javi se.
Soko na vezi, molim prijem,
Avala: Kakva je bezbedosna-politička situacija u Hercegovini?
Soko: Nemamo mladih obučenih kadrova situacija na terenu nam izmiče kontroli!
Avala: Mani se čoveče pameti i sposobnosti, nije njihovo da misle, ima ko da misli za njih, traži mi poverljive i poslušne kadrove!

Luburic se ni u svojoj vlastitoj kuci ne pita..

Pita se Ivic Brkic igrac Barise Colaka i sluzbe

Ivan Brkić Ivić je najopasniji za ljubuške a Dragan Čović za bosanskohercegovačke Hrvate

Tonija gura za načelnika Iko Skoko preko širokobriješke linije i tako će bit a mladi lavovi moraju šutit.

jadni mi----------

Zar Ićko Pavlović neće u borbu za načelnika? Ja sam čuo da je to već riješena stvar

Ja sam cuo da ce miro cutuk zvani nerasporedeni sad biti kandidat za nacelnika opcine .ima covik svoje ljude hahahaaaa

E on će bit 100% i .

Jozo hebo te Iko Skoko i cili Široki, boli nas neka stvar tko će bit načelnik Ljubuškog, mi smo grad.

Ima li Rade Luburić tajni plan protiv Ante Mišetića?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari