Bez upisa u fitoregistar nema legalne prodaje poljoprivrednih proizvoda

ljubuski.info

U organizaciji Ministarstva gospodarstva ŽZH sinoć je u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održan sastanak na temu "Upis u fitoregistar".

Govorili su: pomoćnik ministra gospodarstva u Vladi ŽZH Branko Skoko, predstavnik Zavoda za poljoprivredu ŽZH Zvonko Barišić i Ivan Primorac predstavnik Poljoprivredne zadruge "Plodovi zemlje". Oni su u svojim izlaganjima posebno naglasili da je upis u fitoregistar obvezan za sve proizvođače, prerađivače, uvoznike i distributere bilja.

Vrlo važno je naglasiti i da poljoprivredni proizvođači bez fito broja neće moći legalno prodavati svoje poljoprivredne proizvode, kao i to da neće moći ostvariti pravo na novčane poticaje. Na kraju je istaknuto kako je ovo bilo tek prvo od nekoliko predavanja, koje na ovu temu namjeravaju organizirati Ministarstvo gospodarstva ŽZH i Zavod za poljoprivredu ŽZH.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Ovo nisu poljoprivrednicima radili ni najgori oblici Udbaša i komunjara.
No ne čudi kad ste vi njihovi školovani izdanci i znate kako raseliti ovaj narod.
Dakle ovi naši predstavnici ne mogu ništa riješiti.

nemaš pojma ni o čemu samo si se doveza udbaša onda je cijela europa udbaši jer ovo su europska pravila a ti si udbaš jer ti sve smeta

BiH nije u Evropi ,ovo vi uvodite na svoju ruku.

Eto ti živiš u europi i po europskim pravilima a narod ti živi ko u Biafri.
ajde ne ke*aj.

Pitajte pomocnika Skoku tko je uzeo pare od piticaja za duvan, otkud Skoki kuca (vila) u Zagrebu??

niie kuća (vila) nego dvorac, te na moru (Pirovac) apartmani. samo se javi kad ti more paše......

Dokle će te plašit ljude pokvarenjaci jedni?

Nećeš brzo moć prdnut a da se ne zna, a kamoli nešto proizvest i prodat. Evropska pravila se uvode di odgovara vlastodršcima, a di bi odgovaralo narodu - č . u . n . a . Pa neki dan je objavljeno da je BiH prva u svitu po nezaposlenosti mlade populacije, dok u isto vrime imamo cijene prehrane ko i u Njemačkoj i Engleskoj. U puno stvari narodu je gore nego u Africi, a neka pravila uvodimo ko da smo u EU. A što se tiče udbaša: udbaši su tu sa svojim potomcima, jači nego za vrime Juge.

neće bit problema ako se po EU pravilima budepe ponašali prema poljoprivrednicima kao EU

Bez upisa u fitoregistar nema legalne prodaje poljoprivrednih proizvoda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari