U Čapljini otkrivena laboratorija i droga vrijedna pola milijuna KM

ljubuski.info

U obiteljski kući u Dretelju kod Čapljine policija je otkrila laboratoriju za proizvodnju opojne droge "skunk" i 190 stabljika indijske konoplje čija se vrijednost na uličnom tržištu procjenjuje na oko pola milijuna maraka.

Načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ramiz Hasić rekao je da je dvomjesečna policijska akcija okončana pretresom kuće koju koristi Igor Lečić.
"U prizemlju kuće pronađen je vrlo suvremena laboratorija za uzgoj droge 'skunk' s klimama, ventilatorima, kondenzatorima, svjetiljkama. U prostoriji je otkriveno i 190 stabljika indijske konoplje, visine od 80 do 140 centimetara, koje su za nekoliko dana trebale biti pobrane i spremne za daljnju preradu. Riječ je o otprilike 50 kilograma droge koja bi na uličnom tržištu vrijedila oko pola milijuna maraka", rekao je Hasić na konferenciji za novinare.

On je napomenuo da je Lečić priznao izvršenje kaznenog djela neovlaštenog prometa opojnim drogama.

Lečić je od ranije poznat policiji, a danas mu je Sud BiH trebao izreći presudu za isto kazneno djelo počinjeno ranije, prema sporazumu o priznanju krivnje s Tužiteljstvom BiH.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari