Ivan Herceg jedini kandidat za direktora Doma na Bučinama!?

ljubuski.info

Mjesto direktora Doma na Bučinama, po svemu sudeći, će prihvatiti Ivan Herceg službenik u općini Ljubuški, po struci diplomirani veterinar.

Ova informacija je bila aktualna još proteklog tjedna, a imenovanje bi se trebalo dogoditi sutra ili na sljedećoj sjednici Federalne vlade.

Herceg će zamjeniti Domagoja Matijaševića, čiju će ostavku Federalna vlada usvojiti. Napomenimo da je Matijašević pravnik u Croatia osiguranju d.d. Ljubuški i nije imao zakonskog temelja da obnaša dvije pozicije, točnije ima dva radna mjesta, pa se morao opredijeliti i tako dati ostavku.

Iz istog razloga i Herceg mora napustiti službeničko mjesto u općini Ljubuški.

Izgledno je da se saga oko direktora Doma na Bučinama napokon rješava.  

Glas naroda

nema sanse ,direktor ce biti bivsj direktor platnare Antunovic Igor svitli

Puna BiH raznih direktorčića na daljinski upravljač..koga više briga za to...

Nekako se ne podudara struka veterinara sa staračkim domom za ljude, Bože prosti. Ili, možda je samo ja nisam u formi večeras a ti općinari su u pravu. Možda bude dom za pse lutalice i stare mačke, ko će ga znat, ovako razmišljam na glas. Zna to partija kradese. Imaju plan za sve a najviše ih briga inkubator svog osobnog konta. Veliki Hrvati, mali mozak, bira osobnu propast. Da ovo nije izdvojen slučaj miješanja kompetencija je imenovanje tekstilca za ravnatelja škole u Vitini. Na kraju, opet mislim pa i vama velim, što imaju veze zvanja i diplome kad ševicine diplome kupiš ko ćesku karamela. Baš mi se jede nešto slatko.....Ali nevenu ni u snu ne dajte glas.

Na tvoju žalost Neven je već prošao ,bira posteljinu za u Zagreb ..

Gdje ga nadose blago mu majci :-)

Što se tiče kadrovske križaljke ljubuški Big Brader - Ivić Brkić za svko radno mjesto ima rješenje. Kao kum Bariše Čolaka pokriva Ljubuški i uživa veliko povjerenje u "prstenu". Njegovi kadrovi poput Nevenka Barbarića, Ante Mišetića Sove, Marina Granića, Joze Pivca, Ivana Jelčića Gire, Radoslava Luburića, Ivana Bebeka, Nikice Vučića, ... što dotaknu to se pozlati !

Kraj sociologa pedagoga liječnika pravnika ekonomista i sličnih zanimanja veterinaru dati ovaj Dom pa to može samo onaj tko za svoj narod misli da je stoka!

Pročitajte 7DNEVNO dobit ćete odgovor tko vlada u Ljubuškom !

Nema se tu šta čitat,samo pogledaj oko sebe i sve ti je jasno.Kroz Ljubuški kao da je Cunami protutnjo,a najžalosnije od svega to su napravili "domaći ljudi" tkz. L.O.P.I.N.E

samo naprijed Ivane, ne obaziri se na ove zlobnike, uvijek si bio pošten i radnik za razliku od većine tvojih stranačkih kolega, a pretpostavljam da si bolji za klasu i od ovih što kucaju negativne komentare

Bravo, Ivane, doture za sve rogato i brkato. Ko kaže da tebe nije za diretura
stare čeljadi na Bučinama? Neka drugi buče i od tebe umijeće vladanja uče.

koji je tekstilac ravnatelj skole u vitini

pravi posa za tebe ivane.ostarija si studirajuć.i dok taj dom počne radit ostariće zgrada.sve će bit staro a mladolik direktor.

Dobar izbor,Ivane čestitamo.

ivan je covjek ok,a ovi sto o njemu ovako govore nek im ide na obraz ako ga imaju!!

Ivan Herceg jedini kandidat za direktora Doma na Bučinama!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari