Branitelji i udovice ne smiju biti paravan za nacionalnu veleizdaju!

ljubuski.info

Iz godinu u godinu čitamo vijesti o davanju potpora udovicama poginulih branitelja, borbi za braniteljska prava, a one i dalje stambeno nezbrinute. Dakako da moraju dobiti puno više od stana uz materijalnu i novčanu sigurnost, ali njihovi potomci moraju uz sve to kvalitetno biti socijalizirani za buduće naraštaje.

Današnjoj vlasti potpore udovicama i braniteljskoj populaciji samo su paravan za nacionalnu veleizdaju, jer su doveli općine i županiju u financijsko rastrojstvo provođenjem kriminalnih radnji, a time su u znak pitanja doveli budućnost svih ljudi, a ne samo onih o kojima treba skrbiti. Kad je riječ o skrbi što je sa invalidima i drugim stradalnicima, što je sa socijalno ugroženim stanovništvom, zbog čega njima kasne naknade od 80 KM?

Kada se pogleda razina društvene odgovornosti, savjesti i morala obnašatelja sadašnje vlasti onda se trebamo dobro zamisliti, pogotovo kad se osvrnemo na njihov dosadašnji rad i obrazovni kapacitet i kredibilitet.

Jedna ruka na srcu, druga u tuđem džepu

Naše društvo je potpuno divlje. Njih nekolicina se mrijeste po foteljama, s kupljenim diplomama kradu koliko i gdje stignu. Žestoki su paraziti koji uništavaju sve pred sobom.

Barbarić je uništio općinu Ljubuški, Radoslav Luburić potamanio financije ŽZH, Borasi MUP, Skupština ŽZH pod ravnanjem Ante Mišetića jadna i čemerna, a Zdenko Ćosić i ekipa dovode javna poduzeća, agencije i županijski proračun do kolapsa.

Može li Toni Kraljević braniti i svoju poziciju, kad se zna da je godinama vegetirao kao nezakoniti v.d. direktor, da bi takav došao u prvi plan završivši fakultet nakon 18 godina studiranja? Završiti fakultet u tom roku, to je kao žvaka kad je rastegnete bez okusa i mirisa sprema u koš za otpatke, a oni što su kupili diplome napravili su još gore.

Ovo što radi ova skupina je više i od nacionalne veleizdaje, budući da njen temelj čine i svi oni koji su činili kriminal.

U borbu protiv ove pošasti se moraju uključiti i udovice  poginulih branitelja, sva braniteljska populacija i savjesni žitelji naše županije, jer će se samo na taj način krenuti prema ostanku i opstanku. Ovo dosadašnje je samo kupovina ranjive populacije  za vlastiti interes, te skrivanje nacionalne veleizdaje iza lažnog domoljublja i rodoljublja.

Postavimo neka pitanja:

Do kada će vlast i Nevenko Barbarić obmanjivati javnost o stanju u općini, koje se prelijeva, kao maligna bolest, i na institucije?

Zašto Toni Kraljević javno ne iznese stanje financija Županije i ne pokrene kaznenu odgovornost onih koji su je doveli u sadašnje stanje, recimo Radoslava Luburića, pa ako treba i Vjeke Bakule i Ivića Brkića?

Zašto Zdravko Boras ne progovori o stanju kriminala unutar MUP-a, pitanju prostitucije, lažnim diplomama s FABUS-a, Agronomije u Mostaru i fakulteta i škola iz Republike Srpske, jer je i sam bio nekada djelatnik policije?

Nije problem iznijeti ovu dokumentaciju u javnost. Ali zar ne bi odgovorne osobe, načelnici i ministri, umjesto što bježite od javnosti, trebali obrazložiti sadašnje stanje, bez prebacivanja odgovornosti na druge narode za svoje loše rezultate i nerad.

Glas naroda

Ma ne obmanjuje se javnost. Javnost zna što se događa ali i javnost ima svoj interes. Paraziti imaju svoje parazite, a ovi drugi paraziti svoje nametnike. Tu su negdje i konjske muhe i balegari, a to sve skupa je "javnost". Kad se zbroje uposleni na državnim jaslama i njihova rodbina i članovi obitelji sa lažnim invalidima i njihovom rodbinom i članovima obitelji i kad se njima pridodaju oni koji se nadaju da bi i oni mogli ući u neku od ovih skupina i njihova rodbina i članovi obitelji - dobije se jedan zanimljiv rezultat.

cuj zavrsio fakultet za 18 godina pa taj je medzu pametnijim adzovcima

Šta ću ja sada reći svojoj djeci što studiraju uspjet ćete ako studirate više od deset godina i onda se učlanite u HDZ

bravo za komentar tako je i čausevski vlado tito gadafi i ostali dok nije puko balon i prelila se voda tako će jednog dana i u nas sjećam se vica kad je tito reko na jednom skupu prvoboraca da sam imo ovoliko boraca ja bi udario na hitlera a ne on na mene svi znamo da je mostar imo jednog prvoborca mehu trbonju i krešu buntića a danasu ž z h ima ih više prvoboraca invalida nego vrabaca a generala nego pentagon

članak za deset narode probudi se i oslobodi oni su šaka jada vidićete

Kako ce prikazat stvarno stanje:udovice dobile,,posao u posti.cerke u ministarstvu.plac na cernu.stan u novoj zgradi..sin uposlen u udbi.a poslovni u gradu jos dobio materijal za kucu..aj sad ti prikazi stvarno stanje ,,stvarno stanje je Rojs rekao...ko je jamio jami je...jedino zet u satoru na bijaci..eeee kad se mislite najest i sve nevaIja vam HDZ i vlast...od primitivaca grad nam propade..

Branitelji i udovice ne smiju biti paravan za nacionalnu veleizdaju!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari