Mladen Bebek: "Pogriješili smo u proceduri!" A što je s kaznenim djelima?

ljubuski.info

Mladen Bebek, predsjednik Nadzornog odbora JP Parkovi d.o.o., potpisao je još jedno poništenje natječaja za izbor direktora. Poništenje je objavljeno u Narodnim novinama ŽZH.

U oglasu je objavljeno obrazloženje poništenja natječaja i ono glasi:

Javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja JP Parkovi d.o.o. Ljubuški objavljen u Večernjem listu dana 02.09.2015. godine i Narodnim novinama ŽZH broj: 22/15 objavljen 11.09.2015. godine poništava se zbog greške u proceduri postupka provedbe natječaja. 

Obzirom na način činjenja ove "greške" i niza krivičnih djela tijekom postupka, koji je bio namješten, jasno je da se radi o nekorektnom postupku kojim se drugima narušavala građanska prava u korist samo jedne osobe Vedrana Markotića, koji nije imao uvjete za javljanje na natječaj.

Od niza počinjenih krivičnih djela objavljujemo samo jedno, na temelju kojeg javnost može shvatiti težinu učinjenog, a to je:

Članak 186.   Povreda tajnosti pisma ili druge pošiljke 

(1) Tko bez odobrenja otvori tuđe pismo ili brzojav ili kakvo drugo zatvoreno pismo ili pošiljku ili na drugi način povrijedi njihovu tajnost ili neovlašteno zadrži, prikrije, uništi ili drugome preda tuđe pismo, brzojav, zatvoreno pismo ili pošiljku, kaznit će se kaznom zatvora do šest mjeseci.

(2) Tko neovlašćeno prodre u računalnu bazu osobnih podataka ili te podatke neovlašteno koristi ili ih učini dostupnim drugoj osobi, kaznit će se zatvorom do šest mjeseci.

(3) Tko krivično djelo iz st. 1. i 2. ovog članka učini s ciljem da sebi ili drugom pribavi kakvu korist ili da drugom nanese kakvu štetu, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.

(4) Službena osoba koja učini krivično djelo iz st. 1. i 2. ovog članka u obavljanju službe, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine.

(5) Službena osoba koja učini krivično djelo iz stava 3. ovog članka u obavljanju službe, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.  

Sve navedeno pokazuje koliko je oholost i bahatost zahvatila društvo i političare i "mlade lavove", a da ne govorimo o etici naših službenika, upravljačkih struktura i vlasti.

Glas naroda

Šta zna učo Bebek, on je obični bedak. Ko je njega pustio u politiku. Zbog toga što nam politiku vode potepuhovi poput njega ova žlibina će brzo propasti

Ovo oni po onoj narodnoj tko prizna pola mu se prašta smiješne države braćo moja

Narod daje četverogodišnji mandat vlasti na izborima. Vlast je, dakle, samo odraz većine naroda. Znači, velika većina vas komentatora i Ljubušaka bi se isto ponašala ili još gore da je na vlasti.

Najveća krivica je, po meni, na narodu ljubuškog kraja.

Koga briga zakon u ovakvoj primatdržavi gdje primati žive sretno i vode banana državu.

Pa napiši onda i tko je otvorio kuvertu ...

de koje otvorija??

Kod ovih "beduina" griješili su ginekolozi - izvinjavam se arapskoj nomadskoj etničkoj grupi.
Vjerovatno dok su još prebivali u utrobama, ultrazvuk je bio pokvaren.

Svima je jasno kako Ljubuškim vlada bahata, neznana, interesna skupina za koju ne postoji ništa sveto, koja mora shvatiti kako ih neznanje ne oslobađa odgovornosti, ne oslobađa ih zatvora, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali. Neovisno pravosuđe napokon mora učinkovitije djelovati, štititi Ustav i Zakon i prekršitelje procesuirati !!!

Pa i narod je još gori. Srediti, dati mito, uposli mog malog, zafrkati koga možeš. Tko radi s narodom, dobro zna, koji je to nivo razmišljanja.

Kakva bi to vlast trebala biti, kad je narod u 80%-totnom udjelu takav?

Kad se pojavila kuverta sa prijavom da nije kontrolirana i njihova, hitno je sazvan sastanak KRA*EZEA, koji je održan u Emilovu iznajmljenom prostoru današnjim Parkovima.
Na sastanku vrhuške ljutito i demostrativno je otvorena kuverta, de da bi se dokazala sila zzgužvana i bačena u ćošak.
Pa se dositili da su malo prićerali pa malo peglaj i izvuči dokument koji ruši Markotića iako ni po kojem osnovu iz natječaja ne zadovoljava.
Je li tako bilo Tiša?????

lazes,nije tako bilo,malo drukcije,hiihhihihihhi

po cemu vedran ne ispunjava uvjete,de kad si ti pametan,kazi nama''''''?????

komentirao sam vec jednom- momak kazu grabljani da si pravi decko bez oca da nisi kupio diplomu sto ti ovo treba sto se bojis otvori privatnu radnju sprdaju se s tobom ovi iz adza njima triba siromasni ma.luma

Vedro već ti govore da si kukavica. Za sve si ti kriv. Štelili smo konkurs tebi, budi faca i čovik, svi ćemo ti okrenit leđa.

Popravni,sad ce bit bez greske,hihihihihhi111++++!!!

Samo ti pisi prijatelju ide ti tuzba za uznemiravanje zlostavljanje i klevetu, malo cu pogledati i papire u zzo da vidim koliko su ti novca dali kroz godine i gdje su potroseni da li gdje su trebali ili na vracanje kamatarima i pericu da te ne vozaju u gepeku a buduci da si me poceo ljutiti snimit cu svjedocenje covjeka kome si od jabuke uzeo 1500 eura za posao u komunalnom i objavit cu ga na portalu i naravno nek se policija malo tim pozabavi ipak je primanje mita sto bi ti rekao tesko kazneno dijelo, a i kolege iz lagera su ti razgovorljive u svezi valjka a i ekipa iz komunalnog je voljna progovoriti o tvojim kriminalnimradnjama samo da prjedju u parkove, ako se ja podjem baviti s tobom ko ti sa mnom [ * neprimjereno * ] cu ti sve!

Uh što je se mali Lekica nsložio. Ma ne možeš ništa ti Tiši jadan ne bio. Kako ćeš ti složit tužbu kad o pravu pojma nemaš a to si završio. Mogu mislit kakvo ti je onda znanje o drugim stvarima. Samo možeš lajat jer ti si najsitnija hdz džukela koja glođe kosti. Da znaš nešto o pravu ne bi otvorio kuvertu koja se ne smije otvarat. Pa ljubuški se s tobom sprda garibe, a ne samo tiša

Bolan jeli se Leko neki dan hvalio kako je imao prosjek 4,5 luđi je onaj ko mu ga dade pa ne zna ni osnove. Ali to si dobro pogodio da je ćukica, on ne misli svojom glavom nego kako mu Vedran kaže. Što je žalosno i Nikica koji je predmet šprdnje se sprda kako je ovaj otvorio kovertu. Kuva momčić u sebi, ali jedino bi trebao bit ljut na sebe što je tele

Leko je sramota za pravnu struku, čovjek koji slijepo izvršava naređenja debelog markotića, umjesto da tumači zakone i brine o poduzeću. Postoji tamo još jedan pravnik Vegar ako se ne varam, radio i u komunalnom, ali ga gurnuli sa strane jer pobekad koristi i mozak za razliku od leke, pa ne mogu lako vršit malverzacije Vedran i ekipa

To si dobro zaključio Vegar možda nije neki pravnik ali ima nešto moralno u sebi. Dok je ovaj Leko čisti [ * neprimjereno * ] prodao bi rođenog ćaću da ga stranka primjeti, ali uvijek će biti stranačko pseto Vedrana Markotića. Možeš mislit kako je debeli Markotić ponosan na svoja dva pseta Nikicu i Leku, izvršavaju naredbe bez pogpvora i preuzimaju odgovornost

vedrane radiš bezveze, sam se čupaj iz septičke, nedržiš se dogovora, počeo si svašta pričat i nek ti bude napameti da si zasve kriv

Prrrrrrdddddd evo kafa za sve.
prrrrrrrrrrrrrddd evo još jedna ako vam netko navrati.

To mamlaze ili si Nikica ili Bebek s takvim vokabularom

niste vi pogriješili u proceduri,vi ste roba s greškom.

Moj Bebek ti si [ * neprimjereno * ] da ga ljubuški nije vidio. Idi u svoje selo čuvaj krave, to možda i znaš radit. Za javnih poduzeća nisi

On je tek doselio u Ljubuški i nema većeg građanina od njega i gospođe,trenerka ,cvike ,kava ,sunčanje neki poremećaj sličan Tonijevom.

Živio Nikola Leko kralj gluposti i Hdz klovn.

dok god nekog ne kazne jadni tili smo Bože dragi od ovih majm.una bebeka i takvi pametnjakovića koji misle da su pokupili svu pamet svita

Vedro uzmi odgovornost nase sve smo radili ovo zate, nije fer vedro budi čovik

Ko je ovaj bebek ja sam iz ljubuskog i prvi put cujem za njega?

oni su ti svi jad i čemer u moje vrime bili bi modriji od čivita

Vedrane Markotiću pohvalilo te je par ljudi iz Graba ali ja ti kao sredovječni Ljubušak kažem skloni se iz ove firme ako želiš uspješnu budućnost ako si pametan snaćeš se

Kako li se samo olako razbacujete praznim i jeftinim riječima,ne oblikujući nijedan učtiv i koncizan rečenični sklop. Trujete i vrijeđate bez imalo zadrške, dok u naslonjaču čekate što će današnja naslovnica izbaciti po ovakvim portalima, koji vam uopće dopuštaju da svoju zloću javno obznanite, jer patite od kroničnog nedostatka skretanja pozornosti. U kojem vremenu živite, da li ste dostojni javno imenovati službenike, klevetati i deformirati postojeću garnituru samo zato jer joj niste naklonjeni? Prije no što izustite ovakve gnusne komentare i dodvoravate se svojim autoritetima i krucijalnom trendu, zanemarujući moralne vrijednosti, razmislite kako biste vi ušli u svijet pravne struke i primjenjivali model u kojem su predradnje već izvršene. Mladog gosp. Leku poznajem osobno i čovjek je na fakultetu gradio piramidu uspjeha , te trijumfalno postavljao poligon svih budućih aktivnosti. To me i potaknulo da se oglasim ovdje i iznesem mišljenje, jer prethodni komentari svjedoče samo dokle ljudska mrzovolja zapravo seže. Stoga, ubuduće, pronađite korisno štivo i doznajte cijeli spektar provjerenih informacija, prije nego li sudite mlade , intelektualne ljude koji trebaju godine iskustva. Svaki početak je težak, i dajem svesrdnu podršku mladenačkom trudu koji će pretočiti sliku ovog čudnog vremena prvenstveno svojim entuzijazmom. Umjesto da im dajemo vjetar u leđa, vi iznosite činjenice koje nagrizaju zub vremena, potpisujete stavove onih koji se vješto skrivaju ispod maski deformirajući svoju biografiju, i monotoniju ponavljanja istog ili vrlo sličnog sadržaja iz dana u dan. Ironiju na stranu, krčite staze na kojima bi mogle hoditi generacije i generacije, izađite iz začahurenih, uskih okvira u kojima nema prostora za napredak. Na kraju sugeriram, držite se filozofije Kranjčevićeva Kastora (p.s. ukoliko ste ju propustili pročitati, topla preporuka).

Pismen komentar, bar što se korištenih riječi tiče, no, pored logičkih, potkralo se i nekoliko suštinskih grešaka.O suvislosti ne bih.
Samo jedan upit autoru pangerika - kakva se to piramida gradi na kriminalu i nezakonitostima?

Opet mali Nikolica Vedranova prikolica Leko piše sebi hvalospjeve o svom zavidnom uspjehu, koji može zahvaliti rodbini poput drage tetkice iz porezne. Jedini tvoj uspjeh je otvaranje pismena po njegovom nalogu. Osim toga uspješan si i u klevetanju radnih kolega.

Za 6 x-eva ja sam davno završio fakultet malo radio u društvenom sektoru nikakva stranka nikakvo rukovodeće mjesto i danas sam privatnik ne mogu da vjerujem da se tako grčevito borite za te Parkove pa tu je blamaža već bila tko god bude direktor a ima i osnove za pokretanje sudskog procesa omladino šta vam to treba

Da li ste=Srbizam

Leko ponovo pisuka po portalu sa službenog računala. Veliča svoje navodne uspjehe, pa čovječe tvoj jedini uspjeh je što si se uhljebio u državnoj firmi, preko tetkice. Ti o poslu veze nemaš najobičniji si poslušnik i stranački klimoglavac

Ljubuški je zadnji u ZHŽ, zbog ovakvih,bolje su Grude Široki i Posušje.
Svi trebamo se iselit i nek ostanu oni sami..sebi. i biće.

Izete ako bude iseljavanja bježaće oni kao Čaušesku a mi ćemo ostati svoji na svom!

Mislim da ovaj xxxxx ne samo da je pametan vec je i prepametan sto je nazalosnije :-)

Moj bebece okani se za cega nisi nisi vozaj golfa keca i glumi velicinu djeci .i odgovaraj za greske.pozdrav

Moj bebeče vele si se umislija, bolan ti si blento neviđeni. Na šta se bolan furaš ti si jadan koliko si težak, seljo beljo a umislija da se možeš nešto pitat, al me možeš ni onoj svojoj moržici pridike držat.

Politikom u Ljubuškom bave se pretežno ljudi koji nisu u stanju u privstnom sektoru naći zaposlenje ili biti poduzetnici. Oni se drže jedni uz druge jer znaju da im je to jedini način da negdje uspiju, to ili čaobanija. Pogledajmo samo Parkove - N. Vučić bio v.d. direktor dovoljno ga je pogledati i vidiš da je čovjek zaostao, M. Bebek najobičniji seljober s jako malim znanjem, i jako lošeg karaktera, N Leko osoba koja samo zna ulizivati se u cilju vlastitog probitka jer zna da svojim znanjem i zalaganjem to ne može postići.

Takvi ti plivaju u adezeju-politici, koji ništa nisu uradili u životu onda se preko vlasti namugaju jer inače nisu i nebi ništa nikad.

Vedrane ne utapaj ljude u blato za koj si ti kriv, budi čovik i nase uzmi problem ti znaš da je doli sve rađeno za tvoju korist

utopiće on svakog za svoju koris ...... ali bi moga zato nahebat dobro.....

tko jednom zahovna trebizat ga ne mere saprat

Umjesto da pišete treba podnijeti Tužiteljstvu prijavu pa neka se sud bavi s ovim ljudima ako ih se tako može nazvati!

Molim SIPU Tužiteljstvo suce da porade na slučaju grada Ljubuški garantiram da će pasti mrtva glava ako se ovo jednom ne prekine!

Mladen Bebek: "Pogriješili smo u proceduri!" A što je s kaznenim djelima?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari