Dvojica mladića zatečena s marihuanom kraj škole u Vašarovićima, jedan pobjegao

ljubuski.info

Postupajući u okviru operativno-taktičke akcije kodnog imena "Opijat" policijski službenici PU Ljubuški, sinoć oko 22:30 h, u blizini Osnovne škole u mjestu Vašarovići zatekli su dvije osobe koje su dovodi u vezu sa zlouporabama opojnih droga.

Nakon što su primijetili policijske službenike te dvije osobe pobjegle su u obližnju šumu a nakon potjere policijski službenici stigli su jednog od bjegunaca te ga svladali i lišili slobode.

Utvrđeno je da se radi o J. R. (26) iz Vašarovića, a u blizi mjesta gdje su policijski službenici sustigli J. R. (26) pronađeno je 5 odbačenih paketića i 2 odbačena smotuljka koji sadržavaju suhu zeljastvu tvar koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana.

Uzorci pronađene zeljaste tvari će biti poslani na vještačenje, a po završetku vještačenja PU Ljubuški podnijeti će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. R. (26), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. KZ-a FBiH.

Identitet osobe koja se nalazila u društvu s J. R. (26) je poznat djelatnicima MUP-a i za tom osobom se traga.

MUP ZHŽ

Komentari

Sta je roso stelis ljude,opet si posao starim stazama

Hahaha,mora da ga je onaj obje live policajac Granic gonja,dok mu je pobiga

Mozga je bobio svoju stoju

ne steli roso nikoga..krimoci stele nevine ljude

Dvojica mladića zatečena s marihuanom kraj škole u Vašarovićima, jedan pobjegao

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari