Vedran Markotić održava sastanke s inspektorima MUP-a ŽZH

ljubuski.info

Nezakonito postavljeni v.d. direktora JP Parkovi d.o.o.  Vedran Markotić sve čećše traži sastanke s inspektorima MUP-a ZHŽ. U posljednjih nekoliko dana su održali više sastanaka po ljubuškim gostionicama i restoranima.

Sastanci su održani nakon što je Općinski sud Ljubuški izdao naredbu o čuvanju dokazne dokumentacije, što je nedopustivo s obzirom da je Markotić pod sumnjom počinjenja krivičnog djela, a inspektori se, nipošto, sukladno svojim obvezama, odgovornostima i pravilima službe, ne smiju sastajati s osumnjičenima.

Jasan  je pokušaj utjecanja na tijek istrage ili dobivanja informacija o istoj, pa je od mjerodavnih institucija zatraženo poduzimanje mjera, sukladno ovlastima, kako ne bi došlo do nestanka dokaznog materijala, što ne bi bilo prvi puta, ili do odugovlačenje istrage.

Imenovanje Vedrana Markotića  za v.d. direktora je nezakonito, pa je zatraženo od Nadzornog odbora JP Parkovi d.o.o. poništenje donešene odluke, a od Općinskog vijeća Ljubuški povlačenje suglasnost  na istu.

Odgovornost je na predsjedniku OV Ljubuški Tihomiru Kvesiću, tajnici Vjerici Vukojević i članovima NO Mladenu Bebeku, Slavenu Planiniću i Andriji Muciću, kao i vjećnicima OV Ljubuški koji podižu ruku za nezakonitosti.

Glas naroda

Te mlade hdz mu.donje trebaju svoju usijanu glavu i želju za vlašću, iako protuzakonito, hladiti u zatvoru. Dobro bi bilo ovom debel[ * neprimjereno * ]u da smršavi malo u Zenici.

Vedran je dobar momak iz poštene obitelji a vi koji pišete po ovim portalima nikad vam se želje neće ostvarit

ne sastanče već žderu

Treba prijaviti i inspektore unutarnjoj kontroli i fup-u. Netko konačno mora biti kažnjen, a ovo debelo zlo je to itekako zaslužilo, a i oni koji mu pomažu u vršenju njegovih zlodjela

anu tische je sposoban za [ * neprimjereno * ]verzacije a nezna zbrojit do 51 u remiju da se otvori

Ako je dobar čovijek di mu je obraz pa naredjivat da se otvore kuverte protivkandidata koi se isto prijavio na natječaj za direktora parkova. Šta misli balo da mu je to babovina i da se mogu igrat zakona zame nevridi zate vridi.

to se u narodu kaze prerano zinuli di oni misle ostarit

Hahaha....iz poštene obitelji al u svakoj obitelji postoji crna ovca.....

Ne znam, a volio bih znat koliko od ovih komentatora koji nemilice napadaju "Parkove" i tvrde da je to sve nelegalno i kriminalno bojkotira tu firmu - recimo neplaćanjem računa za vodu.

parkovi su nelegalan nasljednik komunalnog

Andrija Mucic nezna racunat,poludivljak,u hdzu je samo da blati Josipa Nuica.

Možda on ne zna računati ali ti sigurno ne znaš pisati...a to i je problem što neuki ispravljaju neuke.

Opet komentari i članak bezz dokaza.

Tebi rodijace izgleda sve treba nacrtati da shvatis nesto a i tada teško da bi shvatio..kao da smo svi mi ludi a par vas jedino pametno..

Kako bez dokaza, prije točno 7 dana proveo je cijelo popodne u kafani s njima. Ali i njih treba prijavit pa do kad će se taj gudin kurcit

Kažu da je sve manje malverzacija i krađe u Općini.Iđe nabolje.

Zaboli vedru za vašu priču. On se namirio sa kravice. On i uži krug.

Vedran Markotić održava sastanke s inspektorima MUP-a ŽZH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari