Autobusi za "našeg načelnika" spremni

ljubuski.info

Idu izbori za Hrvatski sabor. Umjesto glasovanja u Ljubuškom, opet će se glasovati u Mostaru i dogoditi gnjavaža, guranje, psovke.

Puno bi Hrvata iz BiH glasovalo, ali izaći će ih oko 15 tisuća, jer je teško ostvariti nacionalnu izbornu dužnost iz mnogo razloga, a najveći krivac je politika, koja je minorizirala Hrvate u BiH i dijaspori još prije nekoliko godina kada je premijer bio Ivo Sanader. Predstavnika dijaspore u Hrvatskom saboru je sve manje.

Ovi izbori 8. studenog su specifični. Na izbornom listiću bi se trebalo naći ime "NAŠEG NAČELNIKA" Nevenka Barbarića. On ovih dana živi burno, u strepnji hoće li biti preferiran na izbornom listiću više od Bože Ljubića, Ivana Šukera, Davora Čordaša i Franje Akmadže (Ljubušak iz Stuttgarta). To su kandidati koji bi se trebali naći na listi HDZ-a za dijasporu.

Autobusi su spremni, uglancani i reparirani, poslužit će da glasujemo za "hrvatski nacionalni interes", a jedan od interesa je da Nevenko Barbarić, kao "NAŠ NAČELNIK", ostvari životni san i postane zastupnik.

Što je zacijelo naš životni san, običnog Ljubušaka, radnika, poljoprivrednika i svake normalne osobe koja živi izvan sustava domaćih zlih interesnih i drugih skupina?

To je život u gradu ljudi s osmjehom, koji šetaju urešenim ulicama, imaju radno mjesto, igraju se s djecom, osjećaju sigurnu budućnost i imaju ponos na svoj prelijepi grad i nacionalno domoljublje i rodoljublje i smiju se.

Što mi od toga imamo? Gotovo ništa, osim što lokalna politička mladunčad bez grive sije strahovladu i dikaturu, baš prema uzoru na "NAŠEG NAČELNIKA" Nevenka Barbarića.

On kažu odlazi, ako ga izaberu, ali iza sebe ostavlja tešku i jadnu ostavštinu, iznurenu općinu s najljepšim i bogatim resursima opustošenu kriminalom svih vrsta. On u Zagrebu, kažu, neće trebati iznajmljivati stan. Lijepo!

Ali, mi Ljubušaci, koji ostajemo trebamo se upitati - Kako dalje?

Hoće li nam na to dati odgovor fantastični vijećnik Mate Antić, dugogodišnji vijećnik Pero Majić ili cijela oporba ili masivni i znanjem obdareni predstavnici dosadašnje vlasti?

Ovi parkirani autobusi čekaju.  S razlogom ili bez, recite sami!

 

Glas naroda

bravo za štivo

radnici autoherca sa strahom pričaju kako ih vlasnik palac primorava da cijele familije povedu na glasovanje sta ce covik je dobio dzaba autotransport i kolodvor

Već su počeli sa krpljenjem rupa, priprema za izbore na stari način.

SIPA spasi nas od kriminala poštenog načelnika Barbarića koji je sa svojim pomagačima opustošio Ljubuški do temelja.Koji Sabor jedna samica u Zeničkom zatvoru.Šta ste napravili od Ljubuškog može vas biti sram , na vlasti je interesna skupina koja općinu koristi kao bankomat.Duvanjska ,Bigeste ,Vinarija,Platnara,Lučićeva napuštena zgrada u samom centru,Komunalno .NEVENKO JESILI SVJESTAN ŠTA SI NAPRAVIO.Objasni odakle ti novci za stanove u Zagrebu??????????????????????????

ko vas 'rči!!!
'odo ja!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=2Xde1XzDXcI

Mate Antić je ipak najači vijećnik otkad postoji općinsko vijeće da čovjek je ušao u vijeće sa 19 glasova a o pismenosti da i ne govorimo ne znam jeli još savladao abecedu.

Ovo na slici su autobusi koji cekaju HOS-ove bojovnike,da ih voze braniti prodanu Posavinu.
Puno ih se nije kuci vratilo.
Amen

Čuli Nevenko bi u Sabor pa upropastio si općinu nebi nam ni Njemačka mogla pomoć šta je načelnik toliko siguran da se vidi kao zastupnik.Njemu treba put u Zagreb da počisti prašinu u stanovima koje ima u metropoli.Ali Karamarko ne voli drpislaviće.

Karamarko ni nezna o njemu MILIJAN BRKIĆ ga je postavija!

Nevenko via Zenica.

Ko koga ovdje j... u zdrav mozak !
Nevenko Barbarić zastupnik u Hrvatskom saboru?
Čista perverzija !
Priča se po ljubuškim kafićima kako bi uskoro ova pro u. d. b. a. š. k. a. frakcija u HDZ-u BiH mogla postaviti i hodžu iz Gradske za gvardijana na Humcu ... zašto ne ... jedan je Bog a jedni i drugi se njemu mole ... u čemu je razlika ... eto, ako baš neznate pomoći ću vam, rezlika je u građevinskoj konstrukciji između crkve i džamije, što je uostalom i neprimjetno, narod i tako ne vidi dalje od nosa !!!
Imali smo Srbina dr. Davora Perinovića za predsjednika HDZ-a BiH, Iliju Stanića za istaknutog člana HDZ-a, biskupa Srećka u Grudama za duhovnog vođu, Nevenka Barbarića na listi za Sabor RH, pa molim vas recite vi meni zašto nebi postavili hodžu iz Gradske za Humačkog gvardijana ???
Igraj Mare prašina se diže ...
E, moj narode Bog vam pamet prosvijetlio !!!

e matane da si ti na listi da bi ti moji pet glasova i jos skupio sto

Mila majko opet treba ići u Mostar glasovat?svaka čast komunjarama,dabogda vam dijaspora presudila...

Samo na znanje, da bi izbjegli guzve na glasovanju u Mostaru i da bi brze zavrsili svoju gradansku duznost, sa osobnom iskaznicom BiH, 15-ak dana prije glasovanja mozete se prijaviti u najblizu opcinu u RH i najaviti da ce te glasovati u toj opcini na glasackom mjestu naprimjer Dusina

Ja ću glasovat za Šukera i Ljubuća.

Mila majko opet treba ići u Mostar glasovat?svaka čast komunjarama,dabogda vam dijaspora presudila...

Što sam iša iša, malo je valjda što smr-di nama pa ćemo ga valjda naturati da tukne drugima.
Neka njega ovdje, da dočeka uz Božju pomoć ono što ga pripada......??????
Na kraju krajeva neka barem svako jutro kad se ustane ugleda svojih ruku djelo.
"SPALJENA ZEMLJA".

Dom kulture "Knez Branimir" u Vitini.

Autobusi za "našeg načelnika" spremni
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko
ljubuski.info
Tiha revolucija Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari