Za izgradnju vodovodne mreže u Cernu i dogradnju pročistača u Ljubuškom 180.000 KM

zgrada

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, je na prijedlog Ministarstva gospodarstva, donijela Odluku o planu utroška sredstava "Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva" za 2015. godinu.

Ovom Odlukom preko Ministarstva gospodarstva financirati će se projekti vezani za vodno gospodarstvo u ukupnom iznosu od 600.000 KM.

U navedenoj Odluci objekti financiranja su izgradnja vodovodne mreže u naselju Cerno te rekonstrukcija i dogradnja pročistača otpadnih voda u Ljubuškom u ukupnom iznosu od 180.000 KM, izgradnja transportnog cjevovoda od čvora 38 do čvora 39 u smjeru Vira i izgradnja crpne stanice Zmijnac u sklopu vodoopskrbnog sustava Rakitno u općini Posušje u iznosu od 120.000 KM. Za općinu Grude će se izdvojiti također 120.000 KM za izgradnju nove vodovodne mreže i poboljšane postojeće u naselju Tihaljina, vodoopskrba naselja u općini Grude s vodoopskrbnog sustava Posušje i izgradnju kolektora fekalne kanalizacije, dok će se za Široki Brijeg predviđeni iznos od 180.000 KM izdvojiti za izgradnju kanalizacijskog kolektora, redovno održavanje i čišćenje kanala hidro-sustava i za izgradnju crpne stanice "Buhovo".

Ovom odlukom zauzeo se strateški cilj i ulažu veliki napori i značajna financijska sredstva za osiguranje dovoljnih zaliha čiste pitke vode za sva naselja koja je trenutno nemaju, kao i održavanje postojeće vodoopskrbe i izgradnje kanalizacijskih kolektora. Isto tako nastavak je uspješne zajedničke suradnje na projektima vodnog gospodarstva između općina u ZHŽ-u i Ministarstva gospodarstva ŽZH.

Glas naroda

Eto plate ljudi

Aha, evo kumu posla.

Šta nema drugih modaliteta za prebaciti Nevenku novce, pa mu ovako punite crnu rupu? Čisto pranje novca i mozgova. Sramotno i kriminalno!

Za izgradnju vodovodne mreže u Cernu i dogradnju pročistača u Ljubuškom 180.000 KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari