SIP - David Grbavac i Katarina Marić ne mogu biti članovi Općinskog izbornog povjerenstva

nenaspavan

Prema još neslužbenoj informaciji iz SIP-a pravnici Katarina Marić i David Grbavac (članovi HDZ BiH) ne mogu biti članovi Općinskog izbornog povjerenstva. O tome će SIP izvijestiti Općinsko vijeće Ljubuški, koje treba poništiti svoju odluku i imenovati nove članove OIP-a.

Prije nekoliko tjedana ovih dvoje pravnika usprkos jasnom sukobu interesa su izabrani na navedenu poziciju. Negodovali su i vijećnici iz HDZ 1990, ali nezakonitost nije spriječila ostale vijećnike podići ruku za ovo imenovanje.

U obrazloženju odluke, kako doznajemo, stoji da su Marić i Grbavac stranački dužnosnici i prema tome imaju jasan sukob interesa, pa bi njihovo obnašanje funkcije člana OIP-a bilo u suprotnosti sa zakonom. 

Glas naroda

Stidite se klaunovi HDZ, sramotite struku i jedno i drugo, nisam mogao vjerovati da ce Katarina tako nisko pasti, a za Davida se zna.

Sip nije poništio imenovanje Davida Grbavca već je na prigovor kojeg je uputio HDZ 1990 vratio na OV da odluči o prigovoru. Pa naravno da će vijeće opet potvrditi Davida Grbavca kad ga je već jednom izabralo. Nebulozna odluka!!! Evo odgovora SIP-a.
https://www.dropbox.com/s/vxfwnzbyu7f8u3o/sip.jpg?dl=0

Pala je davno Katarina sada je aterirala zestoko,zali Boze fakulteta i ulozenih godina,deviz u sto lira za sto vira..pozdrav od kolegice s posla

Čuj davide glibavac i karatina karić pravnici a to nisu znali. Gdje su oni završili pravo i kako?

cuja sam i ja da je ta karici,hahaah

David je mali potrčko ovisno gdje treba da trči, a ova Katarina jadnica onog bolesnog lika Marica, koji je gura u...

Kao sredovječni ljubušak koji je svih ovih godina bio po strani i čekao mlade da se istaknu znanjem zvanjem maštovitošću vidovitošću strašno sam razočaran tko će mi ujutro bit zet ili nevjesta nastranu ovo nakaradno ponašanje spram gradu

Kakvi su vam to sada komentari, zar David nije ekspert u općini!??

Podočnjaci mu govore o kakvom se ekspertu radi! Slika govori tisuću riječi!

Vjerovatno koka na travi ili neka ozbiljna bolešćurina.

U apsurd drzvai je sve moguxe.dboje doticnih osoba su sigurno dobri i kvalitetni ljidi.niima je receno sa se jave i haj da se nisu javili kim ibi im otkinuo glave.e zasto se kim pravi [ * neprimjereno * ] i forsira njih vidjet cemo.vrapcima na grani je jasno da su u sukobu odnosno david je za katu ne znam.iz orni zakon je jasan u tom poogledu i ne cudi me odluka SIP BIH.

SIP - David Grbavac i Katarina Marić ne mogu biti članovi Općinskog izbornog povjerenstva
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari