Lijanovićima ukinute mjere zabrane

ljubuski.info

Braća Lijanovići konačno se mogu okupiti na obiteljskom ručku, popiti zajedno kavu, doći u isto vrijeme u stranku. Sve to do danas nisu mogli, no sada mogu jer im je Sud BiH ukinuo sve zabrane, osim one na obnašanje dužnosti u obiteljskom poduzeću.

Sada, po potrebi, mogu i napustiti i Bosnu i Hercegovinu, odnosno putovati. Naime, braća Lijanovići do sada su mogla viđati samo bolesnog oca, ali se međusobno nisu smjeli sastajati, kao ni putovati.

Od Lijanovićevih branitelja saznajemo da je Sud BiH, po sutkinji Hasiji Mašović, a u predmetu osumnjičenih Jerke Ivankovića Lijanovića i dr., protiv kojih se vodi postupak zbog kaznenog djela organizirani kriminal i pranje novca, donio rješenje kojim se ukidaju mjere zabrane prema osumnjičenim Jerki, Slavi i Jozi Ivanković Lijanović, Miloradu Bahilj, Jozi Slišković, Mirjani Šakoti, Mirku Galić,Željku Mikulić, Zdravku Ivanković i Draženku Kvesić i to mjere zabrane posjećivanja određenih mjesta i zabrane sastajanja sa određenim osobama.

Utvrđeno je da i dalje postoje okolnosti koje ukazuju na opravdanost trajanja mjere zabrane poduzimanja određenih poslovnih aktivnosti ili službenih dužnosti.

Branitelji osumnjičenih - Zdravko Rjić, Nada Dalipagić, Vasvija Vidović i Žarko Zeljko na isto rješenje uložili su žalbu ističući da je postupajući tužitelj - Ismet Šuškić imao dovoljno vremena da okonča istragu, da ista nedozvoljeno dugo traje te da mjere zabrane nisu više neophodne, jer prelaze stupanj onoga što je razumno neophodno za vođenje postupka.

Republika

Glas naroda

ponosni ćaća četverice lipotana a nu ji zi nek su im dopustili da se skupe na okupu vala tu će bit koncentracija pameti na jednon mistu da će izazvat veću kontaminaciju jaču nego černobil

Svega u izobilju,al opet đžaba.

Ne možeš služiti dvojici gospodara, bogu i bogatstvu.
prije će deva proći kroz iglene uši nego li bogataš u kraljestvo nebesko.

Ovi naši hercegovački bogataši su sve redom veliki vjernici. Oni su izgleda pronašli formulu kako služiti i Bogu i bogatstvu.

za život na slobodi zahvaliti vrhunskim odvjetnicima

ovi naprid komentari glupi ovo je sve dogovoreno sa čovićem ti šuti i privati se posla to jest stranku su prodali čoviću da ih ne dira u firmi a lagumđija posa sa turskom to je dublja politika oni zajedno side i dogovaraju se jer to je školovan kadar udbe a vi prdite po portalima bace vam kost a vi ko pit bulovi zagrizete i blebećete a oni rade i neka kad znaju

PRIJATELJU kako si ti tako upućen? I hvala ti kad i nama, ovim običnim, malim, neupućenim ljudima oćeš kazat kako je pravo stanje... I to je veliko... Ima ih koliko god oćeš pa ne bi ni to. Samo nisam skužija jesi li ti za njih ili za nas.

lijanovići i lučii su ponos hercegovine šteta što su hrvatine

Lijanovićima ukinute mjere zabrane
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari