Zaboravljeni branitelji osnivaju podružnicu u Ljubuškom

gradska vijećnica Ljubuški

Udruga Zaboravljenih branitelja-boraca, u subotu uvečer, u 20 sati, u prostorijama Gradske vijećnice u Ljubuškom, organizira osnivanje ljubuške podružnice Udruge.

Na sastanku će biti izabrana tijela, te će biti podnešen izvještaj o dosadašnjem radu.

Budući da Udruga u Ljubuškom ima 330 registriranih članova, pozivaju se svi sudjelovati u izboru predstavnika, a dobrodošli su i svi simpatizeri i oni koji se još nisu odlučili za članstvo.

Glas naroda

Ima nas 6892 branitelja HVO-a što primamo mirovinu iz Hrvatske smijemo li prisustovati sastanku da vidimo koji su vaši problemi.

KAKO SE UČLANITI I KOD KOGA? Ima li kakav kontakt telefon?Šta treba od dokumentacije (ali ne kupljene)?Malo više informacija nebi škodilo?

Vi koji to pišete po ovim portalima da vas ima koji primate već mirovinei da vas ima 6892.Dobro jesteli se ikad upitali kako moj susjed štaje snjime moj suborac imali on ikakva primanja.Zasigurno niste da jeste ova udruga sigurno nebi sada postojala .To što pitate možeteli vi prisustovat ovom osnivanju dabome da možete jer ova udruga radi sve trasparetno i ništa tajno.

....kakva podruznica....ja sam mislio da cmilje sadite

pikotica za predsjednika,da ima jos jednu placu pored tri mirovine

Svi dobronamjerni i svi ljudi dobre volje su dobrodosli

Ja ćem da osnujem udrugu branitelja pionira...i bićem glavni....jerbo su svi branitelji bili titini pioniri.

Pošto su moljci pojili plave titovke pionirske, nosaćemo oko glave grančice lozove s polja vinarije....nije šćeta, jerbo su HDZ partijaši povadili i ono malo kolaca šta je ostalo....pa ćemo mi pioniri branitelji pomoć HDZ mafiji u raščišćavanju terena prije neg domoljubna mehanizacija zaore nebodere u brazde.

A maramecrvene.....a valjda je ostala koja bala u platnari iza ustaša HDZjaca s crvenu knjižicu.......mada sumnjam....oni kad kradu ni prašina ne ostaje.

Moramo samo još poradit na pionirsko-domoljubnoj patetici....nešta ka "Dajem časnu pionirsko-braniteljsku riječ da ćemo i mi biti paraziti ko i drugi branitelji..."....il tak nekak.

nema nista u platnari Svitlac Igo sve otra u Kame u Ruzice

jeli dosta vise ovog Pikotica,bogareti je gladan.

Zaboravljeni branitelji osnivaju podružnicu u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari