Kod direktora Bebeka radnici nemaju ugovore o radu, a novce nije pravdao

ljubuski.info

Današnja politika ima puno stručnjaka iza kojih ostaje pustoš. Kad ostane pustoš onda bi se oni htjeli pomjeriti na drugo mjesto. Danas je moderno da radite, a nemate nikakvih ugovora.

Tako se i Ivan Bebek želi pomaknuti na novu direktorsku poziciju, kao jedan od vodećih stručnjaka sadašnje vlasti s dvije diplome. Za pomoć je potražio nekoliko osoba iz Sarajeva s podrijetlom iz Novog Pazara s kojima nekoliko Ljubušaka njeguje godinama prijateljske odnose. Baš lijepo!

Ali Ljubušaci znaju kako je Bebek radio u Hrvatskoj knjižnici odakle su nestala računala natovarena na kamiončić. Imao je iznajmljen poslovni prostor, kojeg nikada nije platio knjižnici organizirajući informatičke tečajeve s predavačima, za što je dobio 100.000 KM od Zavoda za zapošljavanje.

Da bude još gore djelatnici Knjižnice nikada nisu dobili ugovore o radu što potvrđuje zapisnik s potpisom Nade Đerek.

Uz sve to dobivao je novce od viših razina vlasti za koje nikada nije podnio izvješće o utrošenome, što znači da ih je trošio netransparentno i nenamjenski.  

Glas naroda

Di je Šipovača Portal, da piše o ovome?

Patuljko jedan lopovski...

je li u njemu metar i sedamdeset bizi od njeg

Dok je kim iza mojih poteza ko vas 'rči!!!
pozzzz.

Tuga i jad na Nevenkov način.Ovi uhljebi HDZ su upropastili sve..Tu nema kompetencije ni stručnosti to je jad i bijeda.

kazu da mu se i brat miso vratija iz amerike pisa mu ivan hebala te amerika ovdi je za nas adzovce eldorado

Mišo je za njega gospodin on je vara bosance i austrijance

Nevenko je kum pa ga meće, a vi budale glasajte za HDZ Ljubuški-opet!

Neka se zna kako je član Skupštine "info kluba" Ljubuški bio i Nevenko Barbarić koji će s Ivanom Bebekom ponuditi najbolji odgovor u čije se čepove bez traga slio novac od 100 000 KM Zavoda za zapošljavanje ŽZH u ime "informatičke pismenosti" nezapslenih u ŽZH.
Udruge "info klub" i "visoka i niska zona" su ugašene, zašto ???
Kriju li se tu tajne ljubuške politike ???

u koliko afera su sudjelovali nevenko i jataci pa da ga se ne more zatvorit a ovi bebek dno dna

Barbarić član skupštine info kluba, a Bebek Ivan Predsjednik udruge Info-Klub, i Presjednik UO Zavoda za zapošljavanje Županije ZH.
Znači dodijelio novce za tečaje informatike svom info klubu ,kao Presjednik UO,a Općina mu još plaćale prostoriju i struju to jest Nevenko svom Kumu.
B..ud..ale glasujte za njih a oni vas levate!

Vi što nas ovakvim informacijama hranite zašto ne poduzmete nešto preko tužiteljstva sudstva javnih medija ovo je za zatvora

pa boni judi da su birani po lipoti ili pameti oni bi prosli a vi crknite

Dragi moj prijatelju, Tužiteljstvo je korumpirano do boli, svi ovi dokumenti su im na vrijeme dostavljeni, ništa se ne poduzima s njihove strane, mediji prenose argumente kaznenog djela, pravosuđe spava a kriminalne rabote u Ljubuškom ne prestaju. Pitam Vas, što može normalan čovijek učiniti u ovoj Ljubuškoj džungli ???

dogodine ćete pisati zašto je taj i taj napravio masakr u gradu

Poslodavci su duzni u roku od tri mjeseca od dana stupanja na snagu novog zakona o radu ponuditi radniku zaključivanje ugovora o radu, ukoliko isti nije u skladu sa odredbama ovog zakona.
Po starom zakonu se ugovor o radu zasnivao u pismenoj odnosno usmenoj(presutno) formi.

pa nemojte bas sve kacit bebeku......za 2010. je donaciju dobila Ivana Babic koja je to trebala pravdat, a nije ( redovan student-ujedno i ravnatelj knjiznice????, to ima samo kod nas u gradu) i nikom nista.......ko i svim ostalima koji su ostavili dugove nakon svojih odlazaka

a to je niko majka onda ostavija u kladari

Žalosno da se sve događa kao u komunističkom sustavu uvijek jedni te isti uglavnom nesposobni stalno na vlasti i vrte se ukrug

jedini čovik koji je u ljubuškom propa sa poljoprivrednom ljekarnom šta više polemišete o tom nesposobnjakoviću

Ha ha ha...ispaliću na možđane....ma ne mere niko reć da HDZjci nisu sam vrh našeg narodnog bića....ko da je malo napravit od knjižnice misto di se more krast.

Samo naprid rvatine... uborbu protiv komunjara i udbaša i narodni para.

Ha ha....čuj kradu i u knjižnici....vrh vrhova.

niko ti si kralj cinizma triba pamet matanova pa od knjižnice napraviti kravu muzaru častim te di god hoćeš

Ooo nemojte bre na mog Ivana direktora, hebac je to, prico je kako je financiro rukomet u vasem lepom gradu

Dosta njih sa takvim likovima šuruje po različitim krim osnovama pa zato nam i je tako.Ljubuški je crna rupa,a taka će ostat još dugo zbog ovakvih i sličnih (le.šina..ra) ograničenih umnih,moralnih,ljudskih sposobnosti.Da je normalno stanje u zemlji i pravosuđu zna se gdje je takvima mjesto.Do daljnjega ostaje Texas i cirkus Kolorado!!!

mislis ukrao 10000 maraka...

nestale pare racunari oprema i ta sipa umisto da pocne fatat prave opove ona na seljake sto duvan sade

Ove članke odnosno materijal za njih putem posrednika dostavlja Tiho Kvesić, koji želi uništiti Ivana Bebeka još odavno. Ali od ove dvojice ne zna se ko je gori, ometi ti oko svoje kuće Kvesiću imaš šta. Kako sad sređivaš rješenja u općini za dvi tri stoje, spadalo jedno

Kod direktora Bebeka radnici nemaju ugovore o radu, a novce nije pravdao
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari