Ravnatelji s ministricom Mikulić, Jozo Zadro ispraćen u mirovinu

ljubuski.info

U Širokom Brijegu u Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Zapadnohercegovačke županije ministrica Ružica Mikulić sa svojim suradnicima održala je sastanak s ravnateljima osnovnih i srednjih škola.

Glavna tema razgovora bila je tijek priprema za početak nove školske godine. Sve aktivnosti oko školske 2015./2016. godine škole su uglavnom završile, ali osnovni problem koji se nameće i koji se otvara u sljedećem razdoblju je smanjivanje broja učenika. U gotovo svim školama u odnosu na proteklu godinu broj učenika se smanjuje, i kako je istaknuto na sastanku, taj trend će se i dalje nastaviti. Čak se neke područne škole u cijelosti i gase, a u nekim osnovnim školama mješoviti odjeli u nižim razredima postali su stvarnost. Uz smanjivanje broja učenika, nameće se kao veliki problem kako sačuvati postojeći nastavni kadar i kako naći rješenje da ne dođe do tehnološkog viška.

Uz pripremne radnje za početak školske godine koja započinje 7. rujna, u Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta upriličena je mala svečanost povodom odlaska u mirovinu dugogodišnjeg ravnatelja Osnovne škole u Vitini Joze Zadre. Jozo Zadro vrlo je uspješno bio rukovoditelj Osnovne škole u Vitini više od 20 godina.

Sada već bivši ravnatelj je uz emotivne riječi i sjećanja istaknuo kako je Osnovna škola u Vitini nekada imala oko 1500 učenika, a danas se broj smanjio ispod 600. Ministrica Ružica Mikulić je u znak zahvalnosti za predani obrazovni rad uručila dar dugogodišnjem ravnatelju, a kao i sve njegove kolege, poželjela mu mnogo zdravlja. Sam Zadro na svoj pomalo duhovit način i upućenu prigodnu zgodu, zahvalio je svima i poželio im mnogo uspjeha, a osobito svojoj nasljednici Korneliji Biško.

Miro Bošnjak [ Večernji list ]

Glas naroda

uspješan ravnatelj školske kantine

Da je normalna država smija bi se ti u Zenici

Jozo Zadro je kao prvo čovjek nula, kriminalac i obična [ * neprimjereno * ]čina koja je privatizirala školu, kantinu, odakle ti stanovi po Zagrebu, Dubrovniku, placevi po Ljubuskom, dionice u pivovari i td. Odgovori ljudski šljamu...

To je sve od prosvjetne plaće, ja ne znam sto je ovim ljudima.

Ode Nermin

Ima li još kupiti udžbenika na proviziju, druže zadro.

Da si Ti prava ministrica, odmah bi smijenila marksistu Miru Bošnjaka ravnatelja gimnazije fra D. Mandić Š. Brijeg, jer prima dvije plaće, jednu kao ravnatelj Gimnazije, a drugu iz redakcije Večernjeg lista Zagreb. Marksisti su danas kadrovi HDZ-a i kao takvi trebaju primati dvije plaće, a što velik dio naroda nema nikakvu plaću i iseljava, koga je to briga.

Nije samo marksista ravnatelj Gimnazije Široki Brijeg, već je ministrica R. Mikulić imenovala i marksistu Miljenka Galića za ravnatelja Druge osnovne škole Široki Brijeg. U prošlom jugokomunističkom sustavu marksisti nisu mogli biti direktori škola, već bi politika postavljala normalne ljude sa završenim normalnim fakultetima. Današnjem HDZ-u marksisti su glavni kadrovi. Realno govoreći kakve veze ima marksista M. Galić sa osnovnom školom.

Zar nije Zadro doživotni direktor u vitinskoj školi,haha,ha,ha, ko Tito.!?

ništa [ * neprimjereno * ]vije nisam upoznao u svom životu i nakon toga sam ga uvijek obilazi gdje ga god stretnem. baš je [ * neprimjereno * ]v.

Ljigo,ljigo, je,je, pričajte vi priču, a on dionice, stanovi, itd. a sada odlazi u mirovinu, ali odmah su mu osigurali upravni odbor u staračkom domu, da mu nebi zafalilo para.
Ma ko ima još mu navali.

Je li vi stvarno mislite da ce on otic u mirovinu????

Ovi što druge blate neka zavire u stare ladice i naći će partijske knjižice svojih najbližih. Neki su u svojim mjestima bili i partijski sekretari, a osobito očevi i svekri ovih gore što se krivo potpisuju. Pored toga i muževi su im imali i Titove stipendije, a danas se predstavljaju kao žrtve tobože HDZ.ove politike koja im je dala posao u državnim ustanovama.

Ravnatelji s ministricom Mikulić, Jozo Zadro ispraćen u mirovinu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari