"Stop nasilju u obitelji" - javno informativna kampanja MUP-a ZHŽ

ljubuski.info

Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, uz potporu Međunarodnog programa pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD-a (ICITAP-a), provest će javnu informativnu kampanju pod nazivom "Stop nasilju u obitelji".

Kampanja će se provoditi u Ljubuškom, u srijedu 2. rujna, i u Širokom Brijegu, u četvrtak 3. rujna, u vremenu od 10:00 do 13:00 h.

Sutra, u navedenom vremenu, policijski službenici MUP-a ŽZH, zajedno s djelatnicima ICITAP-a, na Trgu Domovinske zahvalnosti u Ljubuškom dijelit će građanima promotivne letke te će ih u izravnoj interakciji educirati o pitanjima nasilja u obitelji a u Širokom Brijegu aktivnosti iz kampanje će se provoditi na Trgu Širokobrijeških žrtava, u četvrtak između 10-13 h.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Da ovi ameri znaju ustvari tko je osoba na celu ovog ministarstva trazila bi ga za savjet u poljoprivredi pa kad bi uskoro primjetili da je doticni kupio poljoprivredni fakultet i da od sve bio flore zna samo cipat drva po sirokom vjerojatno bi im bilo jasno zasto nam je ovako u bih (standardni primjer nadri politicara)
Onda bi vjerojatno dosli i do saznanja da doticni jos vise obrazovan,tj FABUS-ovim fakultetom,ali opet mogli bi ga upitat i za savjet za trgovinu secerom iz madjarske ups osjeka,debeli zna radju.. blago nama...

Kažu da nailazi val smjena da ostaju i dolaze oni koji nemaju oraha i džepima! Ovi što čine krivična djela će obisiti brke jer njihovo je gotovo...

Ma naši su policajci dobri ko kruv... kad vidim one američke kako lako potežu obarač...Bojim se ja da oni ove naše naopako ne nauče...

ne daj bože da se late oružja koliko su sposobni postotak samoubistava bi porastao 100%.provedba akcije je za svaku pohvalu.oće li ikad otkrit ko opljačka ljubuški.cilj ove akcije je punjenje proračuna i ništa drugo.znaju li vrli mupovci koliko je kladionica udaljena od škole.i jel to po zakonu.znju li da dvorište škole mora biti ograđeno,i je li tko zbog tog odgovara.ko pravi marende u školi i jel to zakonito.to su problemi a ne par iiidiiota što siluju trhniku po gradu.i da oćeš vozit preko 50 nemožeš,jer su ceste ko makADAM.

stop nasilju nad građanima i vozačima

Naravno da dvorište škole treba biti ograđeno, a kantina u školi da mogu djeca kupit sendvić i sl. Škola u vitini je išla u tom smjeru, međutim jedan dio vijećnika nisu se okanjivali napadanja na kantinu i Jozu Zadru dok je nisu zatvorili. Misle sada da su nešto pametno odlučili.

Bože šta dočekasmo da nam brane Jozu radi kantina i lopovluka.

Jozo Zadro je za života namirio se od kuhinje.On i sada radi ali na drugi način.Donacije,nafta grijanje,dvorana ,izleti itd.

"Stop nasilju u obitelji" - javno informativna kampanja MUP-a ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari