Oko 40.000 umirovljenika se sprema za prosvjede

prosvjedi

Potpredsjednik Saveza udruženja umirovljenika Federacije BiH Mehmedalija Rapa rekao je da će 29. rujna na prosvjede izaći oko 40.000 umirovljenika koji će na taj način izraziti nezadovoljstvo sve većim kašnjenjem u isplati mirovina.

"Umirovljenicima mnogo znači jedan dan, a kamoli pet ili više. Tolika kašnjenja i mogućnost 'uzimanja' jedne mirovine su nedopustivi, zato i izlazimo na ulice jer ne možemo više tolerirati ovolika kašnjenja", rekao je Rapa.

Mirovinu za srpanj još nisu dobili svi umirovljenici u FBiH koji novac primaju putem pošte, iako je to trebalo biti prije 20 dana.

Mirovine nisu dobili ni brojni umirovljenici povratnici u Republiku Srpsku, kojima se sredstva isplaćuju putem banaka.

Ovo nije prvi put da umirovljenici iz Republike Srpske, koji novac primaju iz Federacije, najduže čekaju mirovinu.

Određenom broju umirovljenika u FBiH isplata je već kasnila 33 dana, tako da im je u šest mjeseci praktično već "ukradena" jedna mirovina!

Dnevni avaz

Glas naroda

trazili ste gledajte,nek vam Alija posalje

Kakve veze ima Alija sa lop..ovi.m..a na vlasti kao i sa tvojim stranačkim lo...po..vima

Nema revolucije bez mladosti (omladine), penzioneri (stari) su izgubljeni u vrimenu,njih je vrime pregaziloi ništa ne mogu,nema više Tite (krepanog)da iz osvjesti i prosvitli.Ovakvoj situaciji su penzioneri i doprinijeli,jer su organizirani samo kod glasanja,i uvik će birati jad i čemer (HDZ) utopiju hrvatskog puka.

Nekvam posalje Erdoan iz Turske,kahve i lokuma

Još malo pa će se dobivat bonovi ili točkice ko 48g..Izgleda da je bosanski lonac dobrano šupalj.

Baš me zanima hoće li protestirati umirovljeni lažni zapovjednici i invalidi

Ne vole ti oni baš javno nastupati. Nekako, kao da su postidni...Valjda ljudi imaju komplekse zbog svojih nedostataka. Šta će ljudi? Triba to razumit.

Na vlast poslije rata je došao naveći [ * neprimjereno * ] kojeg normalan čovjek može zamisliti. Sve uništili, opustošili i opljačkali kako bi se oni obogatili. Uništili su jedu generaciju, poremetili vrijednosti društva, po.kra.li mirovinske fondove i sad imamo ovaj kaos kao posljedicu brige političara za narod. Da je zakona i države sadašnji političari bi bili onkraj brave do kraja svog života. Kad ih se samo sretne (npr. žup. ministri) vidi se uglađene napuvane face, koji svoje radno vrjeme provode po kafićima, uživajući u našem novcu.

e moj penzija ako si ti gospodin ja nisan a nisu ni mnogi drugi tako da bi ovi mogli bez glave ostat narod je doveden do zida a necemo mi odavde bizat ko ovi skolovani sirijci libijci

....cuti [ * neprimjereno * ] sitnog zuba

Oko 40.000 umirovljenika se sprema za prosvjede
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari