Održana 20. redovita sjednica županijske Vlade

ljubuski.info

Jučer je u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 20. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na sjednici je Vlada utvrdila Nacrt Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom i Nacrt Zakona o pravosudnom ispitu u Županiji Zapadnohercegovačkoj, koje je uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o pečatu Županije Zapadnohercegovačke te Prijedlog Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o utvrđivanju načina osiguravanja sredstava za sanaciju duga Županije Zapadnohercegovačke prema izvanproračunskim fondovima Županije Zapadnohercegovačke i sanaciji istog, koji su upućeni u daljnju skupštinsku proceduru po skraćenom postupku.

Vlada je utvrdila Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Statut Doma zdravlja Posušje i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Statut Doma zdravlja Grude, te ih uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Pored navedenih, na jučerašnjoj sjednici donesena je i Odluka o kriterijima za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke, Odluka o davanju suglasnosti na Operativni plan održavanja cesta za 2015. godinu te Odluka o otvaranju Jedinstvenog računa riznice Županije Zapadnohercegovačke za blagajničko poslovanje proračunskih korisnika Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je usvojila Izvješće o utrošku sredstava "Tekuće zalihe" Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu za razdoblje siječanj - lipanj 2015. godine.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Kriminalci i sitni [ * neprimjereno * ], neki ovdje su prije krali grožđe na plantazi,kokoši i slicno,šleperi padali,sad najednom "pametni"... ali ipak od kad je Boga i svita pita se nije pravila od gov**na a tako ni covik od krm***a..

Rodijace u pravu si,samo neznam zasto smo mi toliki tupani pa ovim deb.bil.ima dajemo da nas vode,debelog zena se javno falila da joj dobri ljudi polazu ispite,nasa dica regulrno zavrse fakultet pa im nema,mista ni u depe,a ovi glava mu ko u vepra a mozak ko u kokske pocurili ga na misto nekakva ministra.

pa bolan kako te nije stid,tako govrit o ljudima,da ih bolje znas nebi tako govorija.

Jadan nebio ajde daj jednu cinjenicu kojom potkrijepljujes svoju obranu..da ih ti bolje znas bjezao bi od njih ko od kuge,onaj debeli je de.b.i.l kakvog majka jos nije rodila,a njegov virig.u.zan cika polip,pogledaj im faca,price, ponasanja, mogu samo kod nas proc ali nece ni tu dugo,jos malo pa ce on opet cipat drva,drugo.nista i nezna

goreg kadra nema nijedna zupanija u bih

Nije on nikakav kadar,okruzio se dousnicima I sljamom ljudskim,desna ruka mu onaj sto ima facu ko debi.l, glavno da je jamija kljuce od avudija a u dzepu kljuc od para nas poreznih obveznika..ali neka ga malo,svako jutro dan manje si tu pobroooo...

Zdenko Ćosiću daj ostavku!

DI mu je onaj Što je Nevenku lipio kazne po Gašinom naređjenju

Dajete Sliku iz 2010-e! kad je Ministar MUP-a bio G.Bradvica,,
imate novijih slika da se vide kakio izgledaju novi ministri

Održana 20. redovita sjednica županijske Vlade
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari