Vlada ZHŽ će Vladi FBiH platiti obveze od 250.000 km u sedam rata

ljubuski.info

Vlada Federacije BiH dala je jučer suglasnost premijeru Federacije Bosne i Hercegovine za potpisivanje protokola o načinu izvršenja obaveza Vlade Županije Zapadnohercegovačke prema Federalnoj vladi, nastalih po odredbama člana 236. Zakona o izvršenju kaznenih sankcija u FBiH.

Predviđeno je da neizmirene obveze Vlade ŽZH-a od 251.760 KM budu isplaćene u sedam jednakih mjesečnih rata, priopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Glas naroda

Naši su govorili da njima duguje federacija odakle sad ovo

Kad su hapali i trpali u džepove nisu gledali odakle lova stiže pa se prebrojali.

Dužni oni Vladi i Sarajevu a ne oni njima ko što kaže Kraljević

kraljević je nevenkova škola svi su njima dužni oni nikome.
nevenku dužna županiuja, federacija ,albanija ,isil im ne plaća pdv za zonu bijača.....
trebižat teče nizastranu iako bi načelnik tija kontra ali jbg. neće itd,itd.

Ma ne plaćajte nikom ništa ako ste pravi i ako radite ono što ste obećali narodu a to je treči entitet ili Herceg Bosna ili ste prevarili vlastiti narod a zato se gubi ...

Ma ne plaćajte nikom ništa ako ste pravi i ako radite ono što ste obećali narodu a to je treči entitet ili Herceg Bosna ili ste prevarili vlastiti narod a zato se gubi ...

oni ovo 23 godine. u tebe još u rječniku ili....
E' zato jesu t 23.god i biti će još 23 sve dok je tog ili, sve dok je takvog vidjet ćemo obećali su, sve dok je takvog ne bih ja svi su isti lažu, svi su političari hurve,šuti di će mi dite raditi.
E' po :redu ćemo:
-vidio si(ste) i još ćeš (ćete).
-opet će ti(vam)obećati i slagati i niko ništa,njima ko' bubregu u loju.
Ovo hurve šta je s tobom(vama) zašto ovo ne promijeniš (promijenite) da politika bude plemenito zanimanje, zašto hurvama dalje vjeruješ(vjerujete).
već sad nemaju ti (vam) di raditi unuci kamoli ti (vam) dite do li u njemačkoj,švedskoj,italiji..... a sutra će gonjati ko' ove sirijce na granicama.
Koga zmija ujede jednom ispod kamena, desilo se.
Koga ujede dva puta ispod istog kamena..može biti slučajnost.
Koga ujede treći put bud-ala je.
A' Bogumi naš narod poradi toga obećali su narodu, zmija ujeda ispod istog kamena već 23 put i dalje će ujedati dok je takvih razmišljanja i zabijanja glave u pjesak ko' noj, je veuće ali ja ne vidim a gu-zica ti a(vam) vani na izvolite.
Je to nezgodno ali se valjda navikneš(naviknete).
Zato vrime je da malo oladite guz-ice u pjesku a glavu vani.
ps.
Što se tiče trećeg entiteta što su ga obećali oni ga već imaju ali za sebe, ne tebe, kad im zatrebaš oni ti ga (vam) obećaju i pomalo hapaj ali Bogumi su navalili hapati malo žešće "meščini" da je kraju i to.
Pozzz.

Vlada ZHŽ će Vladi FBiH platiti obveze od 250.000 km u sedam rata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari