Veliki napredak Slogine dječje škole nogometa

ljubuski.info

Regionalna dječja škola nogometa ljubuške Sloge je prije nepune dvije godine startala s radom, danas je pohađa preko 200 polaznika svih dobnih kategorija, a uprava kluba i dalje ulaže velike napore u njezin razvoj.

Na stadionu Babovac se radilo na infrastrukturi kako bi se poboljšali uvjeti treniranja, a za trenere je dovedeno nekoliko zvučnih imena iz BiH i Hrvatske.

Voditelj Slogine dječje škole nogometa Dario Kovačević zadovoljan je napretkom škole, razvojem igrača i ulaganjem kluba u omladinski pogon.
"Vidljiv je veliki napredak dječje škole nogometa u svim segmentima. U klubu se svakodnevno ulažu napori kako bi omladinski pogon bio što kvalitetniji, dosta se radilo na infrastrukturi, polaznike treniraju kvalitetni treneri što je dovelo i do rezultata u njihovom igračkom razvoju. Posebno sam zadovoljan kadetima i juniorima koji su u prvom dijelu prošle sezone ostvarivali relativno loše rezultate, a koji su u zadnjih pola godine najviše napredovali te je dio njih već sada u prvom timu", rekao je Kovačević.

On iza sebe ima bogatu igračku i trenersku karijeru. Igrao je u prvoj, drugoj i trećoj HNL, a nastupao je i za selekciju Vojske Hrvatske. Svoj trenerski put započeo je u Segesti iz Siska gdje je krenuo iz omladinskog pogona do treniranja prve ekipe, a jedno vrijeme je bio angažiran na radu s mladima i u reprezentaciji Hrvatske.

Nešto više od pola godine je u Hercegovini za koju ističe da ima veliki broj talentiranih igrača, ali da postoji određeni manjak rada i discipline.

Dječja škola nogometa ima uzraste svih dobnih kategorija, od najmlađih limača rođenih 2009. godine do juniora, a pored Ljubušaka, pohađaju je i mladi nogometaši susjednih općina, dok iz kluba pozivaju na upis sve zainteresirane rođene između 1997. do 2009. godine.
"Pozivam sve zainteresirane da nam se priključe. Regionalna dječja škola nogometa pružiti će djeci priliku da pokažu svoje nogometno znanje i steknu nove igračke vještine kroz rad s iskusnim trenerima", kazao je Dario Kovačević.

Upisi u Sloginu školu nogometa odvijaju se svakim radnim danom od 9 do 11 sati te utorkom i petkom u periodu od 17 do 19 sati.

M. Bebek [ Dnevni list ]

Glas naroda

Mogu li i cure?

Veliki napredak Slogine dječje škole nogometa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari