Počinje isplata ratnih invalidnina

ljubuski.info

Federalno ministarstvo financija osiguralo je sredstva za isplatu invalidnina za ratne vojne invalide, obitelji poginulih branitelja te nositelje ratnih odličja za srpanj u ukupnom iznosu od 26.997.360,63 KM.

Nalozi za isplatu sredstava ovim kategorijama upućeni se prema bankama, priopćeno je iz Federalnog ministarstva financija.

Glas naroda

ima li išta od tojih zaostataka koje sređuje vito petković priko nezima ćatića

ima zaostataka kenji ispod repa,nacekat cete se.

Kakva je.bena ratna odličja?

Eto takva p.rčena ratna odličja na koje po pozitivnim zakonima Republike Bosne i Hercegovine nositelji istih imaju mjesečne novčane nadoknade

Ja iman misečno 63,5 KILOMETRA i u čemu je problem

Ništa nije obezvrjedilo prave branitelje kao trgovina ovim invalidninama , mirovinama , odličjima i sl Kao inflacija novac.

Fratar ruca,daju ta 2014godinu,u ratama,reviziju ipak provesti, onda počeli kome šta u repu

Ništa nije utjecalo na naše živote kao ostanak jugoslovena i bivših komunističkih kadrova na vlasti
Amen

invalidima se mora davati naknada o ova ratna odlicja samo onda kad se dokaze tko je branitelj a tko agresor u recimo hrvatsko muslimanskom ratu(nije to bio sukob)

Invalidnina bi se morala davati ali samo pravim invalidima , a ne i onima koji su kupili "papire", a branitelji koji nisu invalidi trebali su dobiti neku drugu vrstu novčane naknade , ali DOBITI a ne kupovati. Ovako su im prodali nešto što oni nisu a usput je tu invalidninu mogla kupiti i neka baba, neki dezerter i sl. Na ovaj način je i pravim invalidima i pravim braniteljima oduzeta njihova vrijednost. Našli su se na istoj gomili sa svakakvim šljamom.P.S. Da nered bude još veći ima puno branitelja koji su "odradili" cijeli rat a nemaju nikakva primanja po toj osnovi . Ni prava ni kupovna.

To sto ce Vito Petkovic sredit mozes obisit macku o rep..

Vito petkovic iz studenaca je lazov i prevarant i nista mu nevjerujter

ko meni da pare može se pozdravit sa njima

Jedini Vitin problem je kuda hodat da ga ko ne bi sreo po noci slucajno a i po danu nije dobro.

čujem kako lajete na toga čovika neznamga ali kad malo bolje čoviksagleda akosi pravi invalid štosi dava novac da postaniš invalid znači nisi to što tražiš tako koje god popušijo novac i triba bolan akosi ranjen ili bolestan imaa komisija pa izađi i dokaži svoju invalidnost tako dasu veća hovna oni koji su davali novac za te penzije nega oni koje jamlja takovam i triba kovas hebe svakako niste pravi invalidi čim kupujete toje pohlepa

Počinje isplata ratnih invalidnina
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari