Na današnji dan saveznici bombardirali Ljubuški

ljubuski.info

U posljednje vrijeme izvršili su angloamerički zračni teroristi nekoliko napada nad Ljubuškim i bližom okolicom. U subotu 5. o. mj., angloamerički zračni gangsteri napali su po četvrti put od travnja ove godine Ljubuški.

Ovoga puta angloamerički zrakoplovci izvršili su napad na čuveno svetište sv. Ante Padovanskog na Humcu kod Ljubuškog, a to su ponovili i u ponedjeljak 7. o. mj. Prvi napad koji su angloamerikanci izvršili u subotu sa 4 lovačka zrakoplova ponovili su i dva dana kasnije, tj. u ponedjeljak.

"Zračni teroristi" sa svojim razornim bombama gađali su Dom sv. Ante na Humcu, koji se nalazi u neposrednoj blizini crkve sv. Ante, ali su bačene bombe na sreću promašile svoj cilj i pale u okolicu na zemljište, gdje nema ništa osim golog i ljutog hercegovačkog krša.

U posljednjem svom napadu u ponedjeljak 7. o. mj. za vrijeme kada se u Ljubuškom održava tjedni pazar, pored bačenih bombi pucali su angloamerikanci na civilno pučanstvo i iz svojih strojnica. Pučanstvo je na vrijeme primijetilo zračne gangstere i sklonilo se, tako da nitko nije stradao, pisao je Sarajevski novi list, 11. kolovoza 1944. godine.

sirokibrijeg.info

Glas naroda

Ljubuški je raketirao pilot...CENTIĆ....od Banjaluke....umirovljeni četnik.

Svi su pokušavali uništitI Ljubuški, samo je Nevenku i krade-zeu uspilo,oni su ga dokrajčili.

unutarnji neprijatelj je najopasniji dokazali zna se tko

Bilo ih je ranjenih.
Neki su poslje umrli od posljedica ranjavanja sa područja Humca.

Zračni gangsteri, lol

Svi znamo da je srpska vojska jna, četnička avijacija i dalekometna artiljerija, više puta bombardirali područje Ljubuškog sa smrtnim posljedicama za djecu i odrasle. Naša vlast i pravosuđe ni do danas nisu podigli optužnicu. Da je se tako nešto desilo da se npr. Šabac bombardira, to bi stiglo do Ujedinenih nacija i suda u Hagu. Naši vlastodršci su se zabavili oko toga kako se što prije obogatit, što ima gdje za gepit, kako zaradit na sređivanju lažnih mirovina, kako doći do fakultetske diplome, kako varat na izborima, kako doći u vlasništvo privatiziranih poduzeća, kako se obogatit u promjenama novčanica, kako zaposlit sve iz obitelji na dobra radna mjesta itd... Na vlast je došao najveći [ * neprimjereno * ] koji je bio u komunizmu sad su u kradezeu. Isti krmci samo drugo korito.

Kako su temeljito bombardirali i dan danas gori oko konzuma

a danas i jučer zapaljivim bombama ljubuški gangsteri pale Gaj i Jabuku....više su uništili Ljubuški za 25godina da se neće nikad više oporaviti.:::Pokoj duši nekad predivnom Gaju i Jabuci nekada mirisnoj borovoj šumi za prošetati se kroz prirodu.A ovi gangsteri što su zapali Gaj neka gore u vječnom paklu!!!

U Ljubuškom su trebali otvoriti tvornice Podravka i neka tvornica pištolja i drugog oruzja iz Karlovca ali je gradonačelnik trazio mito od sitnih 250 000 km pa su ljudi sa tim tvornicama otišli,čini mi se,u Grude..tamo su dobili zemljište besplatno i samo da zaposle domaće ljude..zašto bi Barbarić zaposlio 200-300 ljubušaka,bolje da ih potjera negdje van..smeće jedno..

Uvijek ista priča, a ovi nazovi novinari nikad na napišu nešto o tim stvarima.
Da bar istraže ove informacije.
Oporba je toliko mutava jer nije svjesna koliko bi toga mogla promjeniti kada bi samo kednu priču o "investitorima" ovjavila ili dokazala.
Eh, da to bi oni svi uradili kada ne bi imali prste u sličnim rabotam dok su kontrolirali agenciju za privatizaciju i dok su bili u istoj stranci.
I oni bi smjenili vlast.

što ne pogodiše općinu,danas bi miševi u duvanjskoj "radili" :D ali bolje da nisu,onda bi još 10u0 uhljeba boravilo tamo

Na današnji dan saveznici bombardirali Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari