Završen košarkaški turnir u Ljubuškom

ljubuski.info

U povodu skorog Europskog prvenstva u košarci Hrvatski košarkaški savez organizira u Hrvatskoj i BiH "Croatia basketball tour 2015". Riječ je o "uličnoj" košarci 3X3 (tri na tri), a počeo je 30. srpnja u Slavonskom Brodu.

Tour se nakratko preselio u Hercegovinu. Sinoć je održan u Ljubuškom, a večeras će se igrati u Mostaru.

Na sinoćnjem turniru u Ljubuškom prvo mjesto u natjecanju seniora osvojila je kombinirana ekipa sastavljena od Mostaraca i Sarajlija - "Triple" koja je nastupila u sastavu Damir Palata, Andrej Jelić i Mladen Primorac.

Triple je u finalnom susretu pobijedio Quatro rezultatom 13:12.

Drugo mjesto pripalo je ekipi "Quatro" iz Mostar koja je nastupila u sastavu: Vedran Simović, Srđan Vujčić, Marinko Krtalić i Ivan Kuzman, a treće mjesto ekipi "Kvintal Vina" iz Čitluka u sastavu Marin Pehar, Igor Paponja, Ivan Buntić i Marko Martinović.

Kod mlađih seniora prvo mjesto osvojila je ekipa "Svejedno" iz Posušja u sastavu: Ivan Sabljić, Karlo Mustapić i Domagoj Šapata, dok je drugo mjesto pripalo ekipi "Adidas" iz Čitluka koja je nastupila u sastavu Fran Nevistić, Dragan Volarić i Ivan Alilović.

Ekipa Svejedno je u finalnom susretu pobijedila Adidas rezultatom 11:4.

Nagrada MVP turnira pripala je Damiru Palati iz Sarajeva koji je nastupio za pobjedničku ekipu Triple.

Pobjedničke momčadi nagrađene su ulaznicama za prijateljski susret Hrvatska - Njemačka te pripremni turnir. Pobjednici su nagrađeni i poklon paketima od sponzora turnira: Laškog, Francka i Lenova.

"Turnir je, kao što ste i sami vidjeli protekao u najboljem redu. Predstavnici Hrvatskog košarkaškog saveza i gospodin Nikša Prkačin prezadovoljni su i organizacijom i kvalitetom turnira i najavili su ponovni posjet Ljubuškom.", kazao je, po završetku turnira, trener HKK Ljubuški Mario Škegro.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari