Šiljeg: Kvaliteta lige opada

ljubuski.info

Malonogometno natjecanje MZ općine Ljubuški ovotjednim utakmicama posljednjeg kola odlučit će momčadi koje idu u daljnji dio natjecanja.

Nakon tri natjecateljska tjedna, sve protječe u najboljem redu, a organizatori su zadovoljni.
"Nema nikakvih ispada niti incidenata. Mislim da je suđenje dosta solidno tako da smo zadovoljni tijekom lige", rekao je Nikica Šiljeg, voditelj MNL MZ općine Ljubuški.

Na Centru malih športova ne nedostaje publike niti navijanja, a samo natjecanje je zanimljivije negoli prije.
"Zadovoljni smo posjećenosti utakmica. Broj gledatelja je solidan kao i prethodnih godina. Ove godine smo s malim izmjenama načina natjecanja pokušali eliminirati nezanimljive utakmice u zadnjim kolima, tako da praktički gotovo svaka utakmica odlučuje o daljnjem plasmanu pa smo na taj način povećali zanimljivost natjecanja i zainteresiranost publike. I u budućnosti ćemo tražiti još neke formule da još više povećamo zanimljivost natjecanje, a samim time i zanimanje publike", kazao je.

Podsjećamo, nakon razigravanja u skupinama, u daljnje natjecanje - četvrtzavršnicu iz svake skupine izravno se plasiraju prvoplasirane momčadi, dok drugoplasirane i trećeplasirane međusobno razigravaju za preostala četiri mjesta u četvrtzavršnici.

Kvaliteta lige polako opada.

"Primjetno je da je kvaliteta lige unatrag dvije-tri godine u laganom padu. Evidentno je da se starije generacije igrača povlače iz natjecanja, a na njihova mjesta sporije dolaze novi mladi igrači. Zbog toga mislim da će stagnacija lige potrajati još koju godinu. Nadam se da će kada mladi igrači stasaju liga imati onakvu kvalitetu i snagu kakvu je imala kad je Ljubuški davao prvake Lige Hercegovine", izrazio je očekivanja Šiljeg.

O organizaciji završnice…

"Već prije početka naše Lige MZ urađene su osnovne pripreme kako bi što spremnije dočekali Ligu Hercegovine. Određenim građevinskim zahvatima dotjerali smo športski centar. Radilo se i na svlačionicama te instalacijama. Probat ćemo ishoditi financijska sredstva kako bi to sve bilo još bolje. Međutim, Ljubuški u ovom trenutku i u ovakvom stanju ima jedan od najboljih športskih centara u Hercegovini pa bi i bez dodatnih ulaganja imali omogućeno kvalitetno natjecanje", zaključio je Nikica Šiljeg.

Uskoro sastanak Koordinacije

Međužupanijska koordinacija će uskoro održati radni sastanak.
"Što se tiče ostalih organizacijskih stvari, Koordinacija će uskoro imati radni sastanak na kojem ćemo razmotriti način natjecanja same završnice, dogovoriti se kad i kako izvršiti ždrijebanje parova, odrediti osobe i tijela koja će voditi završni turnir i sve ostalo što bude potrebno kako bi natjecanje prošlo bez ikakvih problema", pojasnio je Šiljeg.

Raspored

  • Lisice - Miletina/Cerno/Crnopod pon., 21.30
  • Ljubuški III - Prolog pon., 22.30
M. Bebek | Dnevni list

Glas naroda

mora opadat ko je vodi
Ti si Nikica-fikus!

Opala je zato što uprihodite od ekipa,sponzora,karata,prodaje pića 10-tke- tisuća KM ,a nagrade podjelite oko 2 000KM
Nije zbog -stari-mladi kako kažeš.

Kad nikica vodi dobro itko dolazi..

Tko kaže da nema publike?! Vidi navijača...

Šiljeg: Kvaliteta lige opada
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari