BMW ukraden iz Mostara pronađen u ZHŽ

ljubuski.info

Djelatnici Sektora kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) pronašli su na području Zapadnohercegovačke županije jedno od više nedavno ukradenih vozila marke "BMW".

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a, u proteklom razdoblju na području HNŽ-a nepoznate osobe otuđile su više skupocjenih putničkih vozila marke "BMW".

- Operativnim radom pronađeno je jedno vozilo na području ZHŽ-a te je vraćeno vlasniku uz suglasnost postupajućeg tužitelja - navode u MUP-u, te ističu kako su djelatnici Sektora kriminalističke policije MUP-a u cilju rasvjetljavanja ovih kaznenih djela poduzeli više operativno-taktičkih mjera i radnji.

- Tom su prilikom došli do kvalitetnih informacija o mogućim počiniteljima, te će u narednom razdoblju poduzeti konkretne radnje u cilju otkrivanja počinitelja i njihovog procesuiranja o čemu će javnost blagovremeno biti obaviještena - navodi se u priopćenju.

Glas naroda

Znase di bmv zavrsi u arafata

BMW ukraden iz Mostara pronađen u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari