Na Mladifestu u Međugorju očekuje se više tisuća mladih iz cijelog svijeta

ljubuski.info

Na Međunarodnom molitvenom susretu - MLADIFEST Koji će se održavati od 31. srpnja do 6. kolovoza u Međugorju očekuje se više tisuća mladih iz cijeloga svijeta.

Očekuje su dolazak mladih iz Italije, Poljske, Češke, Slovačke, Brazila, Ukrajine, Švicarske, Libanona, SAD-a, Hrvatske, Mađarske, Nizozemske, Belgije, Španjolske, Kolumbije, Portugala, Albanije, Irske, Engleske, Kanade, Francuske, Austrije, Njemačke, J. Koreje, Kine, Argentine, Slovenije, Latvije, Litve, Škotske i Rumunjske.

Ovogodišnji susret odražava se pod sloganom "Mir vama!".

Svečano otvaranje susreta bit će upriličeno u petak, 31. srpnja početkom u 19 sati kada će biti upriličena euharistija i klanjanje pred Presvetim.

Mladifest završava u četvrtak, 6. kolovoza u 5 sati misom na Križevcu.

Muđunarodni susret mladih u Međugorju održava se svake godine od 31. srpnja do 6. kolovoza gdje sudjeluje više od 50.000 mladih i 400 svećenika iz cijelog svijeta. Susret predstavlja duhovni odmor za mlade koji u to vrijeme sudjeluju u molitvi, svjedočanstvima, procesijama, pjesmama, klanjanju, krunicama, misama, koncertima…

FENA

Glas naroda

Zaista je impresivno posmatrati taj veliki medjunarodni skup mladih u Medjugorju ! Iako oraganiziram hodocasca vise od trideset godina , nikada nisam bio u Mejugorju u vrijeme FESTIVALA MLADIH !...Imam utisak , hodajuci po Hercegovini , da je Medjugorje jedino mjesto u kome se ljudi - smiju ! Najvise je Italijana , a raste broj Azijata , interesantno !

Na Mladifestu u Međugorju očekuje se više tisuća mladih iz cijelog svijeta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari