U G. Radišićima pronađen nasad indijske konoplje, osumnjičeni u bijegu

ljubuski.info

Policijski službenici OKP PU Ljubuški već duže razdoblje rade na prikupljanju operativnih podataka o osobama za koje postoji osnova sumnje da se bave uzgojem i preprodajom opojnih droga. Sukladno prikupljenim operativnim podacima sačinjena je sigurnosna prosudba i zavedena je opertivno-taktička akcija kodnog naziva "List".

Provjerom operativnih podataka, na terenu je pronađen nasad Indijske konoplje, u mjestu Gornji Radišići, lokalitet Ilumovača općina Ljubuški. Nakon pronalaska nasada isti je stavljen pod nadzor policijskih službenika.

Dana 27. srpnja 2015. godine oko 13.00 sati nasadu indijske konoplje prilazi osoba inicijala J.L. rođen 1964. godine, u namjeri da zalije nasad vodom. Nakon što su policijski službenici koji su bili u zasjedi, prepoznali osobu izlaze iz zasjede i izdaju zapovjed " Stoj policija ", isti se oglušuje i bježi u šumu.

Policijski službenici su nakon kraće potrage za osumnjičenim pristupili vršenju očevida u nasadu Indijske konoplje. Očevidom je utvrđeno da je na naprijed navedenom lokalitetu ukupno posađena tridesetjedna (31) stabljika u crne PVC vreće. Stabljike su dobro razgranate i veličine do tri metra. Sve stabljike su posječene i prevezene u PU Ljubuški.

Dana 28.srpnja 2015. godine sukladno nalogu nadležnog suda izvršen je pretres obiteljske kuće osumnjičenog J.L. s ciljem pronalaska predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa vršenjem kaznenih djela ili potiču iz kaznenih djela. Za osumnjičenim su poduzete intezivne mjere traganja a nakon pronalaska će biti zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje u izvršenje kaznenog djela iz članka 238. KZ F BiH.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvješćivan dežurni Županijski tužitelj u Š.Brijegu.

MUP ZHŽ

Glas naroda

J.L.?

Jurica Lavrić

Kada nemaš posla ,moraš nekako živit, najlakše za sebe ovako ,ako prođe prođe ...

nema veze sa clankom gore al moram napisati ,vezano je za naplatu parkiranja u ljubuskom,gospoda koja su izglasala naplatu parkiranja i njihovi clanovi zasto svoje autombile pariraju pred nase zgrade ,gdje nema naplate pa mi od njih nemozemo ni blizu svojih stanova.dali ta gospoda cije su place masno preko 1000km nisu u mogucnosti kupiti parkirnu kartu nego kruze oko zgrada dok neko od stanara izidje pa ostave svoje limene ljubimce

to vam je bar lako obiljezite parking zgrade

oće ti Lavrići u svašta, prevare, muljaže, pljačke private firme i lopovluk najgore vrste. mašu diplomama sa fakulteta i ponašaju se ko da su boga uvatili za jaja a neznaju se pošteno ni potpisati.

ovaj Lavrić je sva ratišta po Hrvatskoj obišao,dokazan domoljub,nagrađivan od vojske a bio i ostao sirotinja koji se bori za život.
Ne opravdavam ovaj vid "poljodjeljstva" ali očito nije imao izbora

Džudžani

Steta sto je sve mogao uzeti i na kraju celovina,ocvikana budala.

Je li Jurica jos u bijegu?

Ako netko zna sto je bilo sa Juricom Lavric molim da odgovori. Hvala.

J.....

U G. Radišićima pronađen nasad indijske konoplje, osumnjičeni u bijegu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari