Sindikati najavljuju prosvjede zbog Prijedloga zakona o radu

ljubuski.info

Savez samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine najavio je prosvjede za četvrtak, 30. srpnja, ispred zgrade Parlamenta Federacije BiH u Sarajevu, nakon saznanja da će tog dana s početkom u 10.00 sati zasjedati Dom naroda i da je na dnevnom redu Prijedlog zakona o radu.

Razlog prosvjeda je što se sindikat žestoko protivi tom zakonu jer smatra da grubo krši prava radnika.

Predsjedništvo Glavnog odbora Saveza samostalnih sindikata je na današnjoj izvanrednoj sjednici potvrdilo Odluku o organiziranju prosvjeda.

Pozvalo je sve članove sindikata da odmah, a najkasnije sutra, kontaktiraju svoje sindikalne povjerenike kako bi se dogovorili o načinu dolaska na prosvjed u Sarajevo.

"Poštovane kolegice i kolege, članovi sindikata, došao je trenutak da izađemo na ulicu, blokiramo Parlament FBiH i spriječimo zastupnike da izglasaju zakon o radu koji nije po mjeri radnika i koji za cilj ima da nas pretvori u robove", priopćio je Savez samostalnih sindikata BiH.

Glas naroda

VETERANI 317 SBBR HEROJ GRADA podsjećaju radnike- piješadiju na 2013 godinu kada je donečen nakaradnih - šizofreni ZPP od strane SDP - SBB - HSP -NSZB -SZBIH -HDZ90 - DNZ uz suzdržane poslanike ,prepadnuti i izdati od generala- brigadira i neki boraćkih udruženja zbog dodvoravanja MMF( SDA - HDZ ).Pozdrav Domovini do Opčinski izbora .

Sindikati najavljuju prosvjede zbog Prijedloga zakona o radu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari